LEGYEN KÁRTYAELFOGADÓ HELY PARTNERÜZLETÜNK!

Kártyabirtokosaink - akiknek nem mindegy, hogy hol és mennyiért vásárolnak - várják, hogy megismerhessék az Önök akciós ajánlatait a kedvezmény.HU oldalon!

Célzott és hatékony megoldást kínálunk vállalkozásuknak arra, hogy növelhessék ismertségüket és ezzel fellendíthessék üzletük forgalmát. Mert kedvezmény.HU kártyaelfogadó helynek lenni versenyelőnyt jelenthet az Önök számára, hiszen a kedvezmény.HU portál által biztosított ingyenes megjelenésekkel fizetőképes fogyasztókat érhetnek el. 

A csatlakozás egyszerű és díjmentes! Vállalkozásuk kedvezményei ösztönzik a kártyabirtokosokat az üzlet vagy webáruház felkeresésére. Minél szélesebb körű vásárlási kedvezményt kínálnak, annál keresettebbek lesznek a kártyabirtokosok körében. 

Tegyenek Önök is ajánlatot! 

Kattintson ide és töltse ki a kedvezményadói partnerszerződést kényelmesen.

A szerződés kitöltésével és jóváhagyásával, az Önök vállalkozása egy válogatott és hivatalos kedvezmény.HU partneri kör részévé válik. Felkészült munkatársaink a csatlakozási szándék beérkezését követően segítségére lesznek, hogy egy jól összerakott kampánnyal a legtöbbet hozhassa ki vállalkozásuk a velünk megkötött együttműködésből.

Kérdése van? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb válaszokat!

---------------------------------

Milyen előnyökkel járhat a kedvezmény.HU kártyaelfogadás?

Saját kedvezmény.HU kereskedői és marketingkommunikációs fiókot használhatnak

kedvezmény.HU oldalon nem pusztán egy egyszeri megjelenést kap, hanem a csatlakozással létrehozzuk vállalkozásuk saját kedvezmény.HU kereskedői adminisztrációs fiókját, amely folyamatosan biztosítja, hogy ajánlataikat a portálon keresztül eljuttathassák a célcsoporthoz. Így bármikor, a megajánlott és folyamatosan elérhető kedvezményeken felül, az időszakos promóciók számára is kiváló kommunikációs csatornát használhatnak, amelyen a jelenleg több, mint 130 ezer kártyabirtokosunk tájékozódhat.

A kedvezmény.HU portálon vásárlási kedvezeményket biztosító ajánlataikon keresztül nemcsak folyamatos megjelenési lehetőségeket kapnak, hanem az adminisztrációs felület más funkcióit is használni tudják.

Célzott hirdetés lehetősége a környékbeli fogyasztóknak

Külön díj ellenében tömeges üzenetküldúő rendszerünkkel használatával lehetőséget biztosítunk, hogy vállalkozásuk időszakos promócióit kifejezetten a környékbeli kártyabirtokosokhoz eljuttathassa. A település mellett életkor és nem alapján is tovább szűrhető a célcsoport. A kedvezmény.HU marketing megoldások segítenek Önöknek abban, hogy lokálisan visszatérő ügyfélkört alakíthassanak ki és ezáltal is versenyelőnyre tegyenek szert.

Még többen ismerhetik meg Önöket a kedvezmény.HU oldalról indított ajánlásokkal

Kártyabirtokosaink rokonaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek is ajánlhatják (megoszthatják) a vállalkozásuk által közzétett ajánlatokat közvetlenül vagy a közösségi média felületein. Minden ajánlat linkelhető a kedvezmény.HU oldalról és mindezek további ismertséget generálnak termékeiknek, szolgáltatásaiknak. A közösségi médián belinkelt, a kedvezmény.HU oldalon található legjobb ajánlataik rengeteg emberhez eljuthatnak. A Google keresőben a "kedvezmény" szót beírva a kedvezmény.HU portál az első helyen van a találati listán.

A "kedvenceim" közé bármelyik ajánlatot fel tudják venni a kártyabirtokosok, ezzel kiemelve és mentve az ajánlat szerinti kedvezményes vásárlási lehetőséget egy későbbi igénybevétel céljából.

Ezekkel a funkciókkal a kedvezmény.HU kártyaelfogadás tovább növelheti a forgalmat.

Díjmentesen lehet csatlakozni

A kártyafelmutatással igénybe vehető kedvezményes ajánlatok megjelentetése a kedvezmény.HU oldalon szerződött Partnereinknek díjmentes. A csatlakozás feltétele a termékek, szolgáltatások árából az elfogadóhely által meghatározott (minimum 10%) kedvezmény biztosítása minden érvényes Magyar Kedvezményhálózat kedvezmény.HU márkalogós kártyával rendelkező vásárló részére, illetve a mindenkor hatályos Felhasználási feltételek (ÁSZF) és Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása.

A kedvezményes áruk körét és a kedvezmény mértékét az Önök vállalkozása saját üzletpolitikája szerint határozhatja meg, melyről a kártyatulajdonosok a kedvezmény.HU portálon és az időszaki Kedvezménykatalógus vagy egyéb nyomdai kiadványokon keresztül tájékozódhatnak. A kedvezmény.HU oldal keresője a felhasználó igényei szerinti szűrés lehetőségét biztosítja.

Nincs pénzügyi kockázat

Tekintettel arra, hogy a csatlakozás díjmentes, legjobb ajánlatukkal pénzügyi kockázat nélkül ki tudják használni a kedvezmény.HU portál és a kártyabirtokosok, mint vásárlóerő nyújtotta előnyöket. Önök anélkül növelhetik vásárlóik számát az együttműködésünknek köszönhetően, hogy ez bármilyen kockázati költséget jelentene vállalkozásuk számára. Nincs csatlakozási díj és semmilyen rejtett költség. A partnerség átlátható és a kedvezmény.HU oldalon az ajánlatok közzé tétele díjmentesen elérhető.

Nem kell fejlesztési költségekbe beruházniuk

Önöknek semmilyen kártyarendszer fejlesztésbe nem kell beruházniuk, hiszen komplex szolgáltatásként egy folyamatosan a piaci igények alapján fejlesztett kész kártyarendszert használhatnak, amelynek keretében internetes eszközökkel elérhető, naprakész elszámoló és nyilvántartó rendszert is biztosítunk Önöknek.

Röviden a Magyar Kedvezményhálózat kedvezmény.HU márkalogós kártyákról

A plasztikkártya egy NFC-chippel, egyedi sorszámmal és az abból generált CODE128 vonalkóddal ellátott kártya, amelynek hátlapján található a kártyafelmutatással a vásárlási kedvezmény igénybevételére jogosító Magyar Kedvezményhálózat "almás" márkalogó, alatta az érvényességi idővel.

A digitális kártya mobil eszközön - a kedvezmény.HU saját felhasználói fiókba bejelentkezve - elérhető, egyedi sorszámmal és az abból generált CODE128 vonalkóddal ellátott kártya, amely a kártyaelőlapot jeleníti meg, mellette a kártyafelmutatással a vásárlási kedvezmény igénybevételére jogosító Magyar Kedvezményhálózat márkalogót, alatta az érvényességi idővel.

A Kedvezményadói partnerszerződés alapján, az azonnali vásárlási kedvezmények az érvényes, Magyar Kedvezményhálózat logós kártya felmutatásával vehetők igénybe. A kedvezmény.HU kereskedői adminisztrációs felületen bejelentkezve, vagy Google Play áruházból letölthető MKH ADMIN kártyaelfogaó alkalmazás használatával az "Azonosítás" gomb alatt is tudja ellenőrizni a kártyérvényességet + a felhasználásra jogosult személyt is azonosíthatja a visszaélések elkerülése végett.

KATTINTSON IDE ÉS VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

HASZNOS LINKEK

Elfogadóhely leszek

kedvezmény.HU Digitális Kártyakönyv

Saját arculatú kedvezmény.HU kártyát szeretnék kibocsátani

Felhasználási feltételek

Adatvédelmi nyilatkozat

Vásárlási kedvezmény MKH márkalogós kártya felmutatásával