LEGYEN KÁRTYAELFOGADÓ HELY PARTNERÜZLETÜNK!

A döntően nagyvállalatoknál dolgozó kártyabirtokosaink - akiknek nem mindegy, hogy hol és mennyiért vásárolnak - várják, hogy megismerhessék az Önök akciós ajánlatait is a kedvezmény.hu oldalon!

Célzott és hatékony megoldást kínálunk vállalkozásuknak arra, hogy növelhessék ismertségüket és ezzel fellendíthessék üzletük forgalmát. Amikor vállalkozásuk a kedvezmény.hu oldalon hirdetést ad fel a vásárlóerőnk számára biztosított, aktuális ajánlatát rögzítve, akkor a multinacionális vállalatok munkavállalóival, mint fizetőképes fogyasztókkal kerülhet kapcsolatba. A kedvezmény.hu megjelenés vállalkozásuknak versenyelőnyt jelenthet. 

A hirdetésfeladás egyszerű és 2022. október 1-ig díjmentes! Vállalkozásuk minél nagyobb promóciós kedvezményei ösztönzik a kártyabirtokosainkat az Önök üzlete vagy webáruháza felkeresésére.
A 10% feletti vásárlási kedvezmények a relevánsak, de forgalomnövekedés 20%-os vagy e feletti promócióval érhető el.

Kattintson ide a hirdetésfeladáshoz!

A sikeres hirdetésfeladással az Önök vállalkozása is egy válogatott partneri kör részévé válik. Felkészült munkatársaink a csatlakozási szándék beérkezését követően segítségére lesznek, hogy egy jól összerakott kampánnyal a legtöbbet hozhassa ki vállalkozásuk a velünk megkötött együttműködésből.

Kérdése van? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb válaszokat!

---------------------------------

Milyen előnyökkel járhat a kedvezmény.hu kártyaelfogadás?

Saját kedvezmény.hu kereskedői és marketingkommunikációs fiókot használhatnak

kedvezmény.HU oldalon nem pusztán ajánlatonként egyszeri megjelenést kap, hanem a csatlakozással létrehozzuk vállalkozásuk saját kedvezmény.hu kereskedői adminisztrációs fiókját, amely folyamatosan biztosítja, hogy ajánlataikat a portálon keresztül eljuttathassák a vásárlóerőnkhöz. Így bármikor, a megajánlott és folyamatosan elérhető kedvezményeken felül, az időszakos promóciók számára is kiváló kommunikációs csatornát használhatnak, amelyen a jelenleg több, mint 130 ezer kártyabirtokosunk tájékozódhat.

A kedvezmény.hu portálon vásárlási kedvezeményket biztosító ajánlataikon keresztül nemcsak folyamatos megjelenési lehetőségeket kapnak, hanem az adminisztrációs felület más funkcióit is használni tudják.

Célzott hirdetés lehetősége a környékbeli fogyasztóknak

Külön díj ellenében tömeges üzenetküldő rendszerünkkel használatával lehetőséget biztosítunk, hogy vállalkozásuk időszakos promócióit kifejezetten a környékbeli kártyabirtokosokhoz eljuttathassa. A település mellett életkor és nem alapján is tovább szűrhető a célcsoport. A kedvezmény.hu marketing megoldások segítenek Önöknek abban, hogy lokálisan visszatérő ügyfélkört alakíthassanak ki és ezáltal is versenyelőnyre tegyenek szert.

Még többen ismerhetik meg Önöket a kedvezmény.hu oldalról indított ajánlásokkal

Kártyabirtokosaink rokonaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek is ajánlhatják (megoszthatják) a vállalkozásuk által közzétett ajánlatokat közvetlenül vagy a közösségi média felületein. Minden ajánlat linkelhető a kedvezmény.hu oldalról és mindezek további ismertséget generálnak termékeiknek, szolgáltatásaiknak. A közösségi médián belinkelt, a kedvezmény.hu oldalon található legjobb ajánlataik rengeteg emberhez eljuthatnak.

A Google keresőben a "kedvezmény" szót beírva a kedvezmény.hu portál az első helyen van a találati listán.

A "kedvenceim" közé bármelyik ajánlatot fel tudják venni a kártyabirtokosok, ezzel kiemelve és mentve az ajánlat szerinti kedvezményes vásárlási lehetőséget egy későbbi igénybevétel céljából.

Ezekkel a funkciókkal a kedvezmény.hu kártyaelfogadás tovább növelheti a forgalmat.

A kártyafelmutatással igénybe vehető kedvezményes ajánlatok megjelentetése a kedvezmény.hu oldalon 2022. október 1-ig díjmentes.

A csatlakozás feltétele a termékek, szolgáltatások árából az elfogadóhely által meghatározott (minimum 10%) kedvezmény biztosítása minden érvényes kedvezémny.hu partner márkalogós kártyával rendelkező vásárló részére, illetve a mindenkor hatályos Felhasználási feltételek (ÁSZF) és Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása.

A kedvezményes áruk körét és a kedvezmény mértékét az Önök vállalkozása saját üzletpolitikája szerint határozhatja meg, melyről a kártyatulajdonosok a kedvezmény.hu portálon és az időszaki Kedvezménykatalógus vagy egyéb nyomdai kiadványokon keresztül tájékozódhatnak. A kedvezmény.hu oldal keresője a felhasználó igényei szerinti szűrés lehetőségét biztosítja.

Nincs pénzügyi kockázat

Tekintettel arra, hogy a hirdetésfeladás 2022. október 1. napjáig díjmentes és ezt követően is csak ajánlatonként 4.990,- Ft + ÁFA / hónapba kerül, vállalkozásuk legjobb ajánlatai alacsony pénzügyi kockázat mellett juthatnak el a fizetőképes fogyasztókhoz, amivel Önök ki tudják használni a kedvezmény.hu partnerek kártyabirtokosai, mint vásárlóerő nyújtotta előnyöket. Önök anélkül növelhetik vásárlóik számát az együttműködésünknek köszönhetően, hogy ez bármilyen releváns kockázati költséget jelentene vállalkozásuk számára. Nincs semmilyen rejtett költség. A megjelenés és a partnerség átlátható.

Nem kell fejlesztési költségekbe beruházniuk

Önöknek semmilyen kártyarendszer fejlesztésbe nem kell beruházniuk, hiszen komplex szolgáltatásként egy folyamatosan a piaci igények alapján fejlesztett kész kártyarendszert használhatnak, amelynek keretében internetes eszközökkel elérhető, naprakész elszámoló és nyilvántartó rendszert is biztosítunk Önöknek, amennyiben kártyát is szeretnének kibocsátani ügyfeleiknek, vásárlóiknak.

Röviden a kedvezmény.hu partner márkalogós kártyákról

A plasztikkártya, amely lehet egy NFC-chippel, egyedi sorszámmal és az abból generált CODE128 vonalkóddal vagy QR kóddal ellátott kártya, amelyen megtalálható a kártyafelmutatással vásárlási kedvezmény igénybevételére jogosító márkapartnerünk védjegye (pl.: Magyar Kedvezményhálózat "almás" márkalogó, vagy más vállalati védjegy), illetve az érvényességi idő.

A digitális kártya mobil eszközön elérhető, egyedi sorszámmal és az abból generált CODE128 vonalkóddal vagy QR kóddal ellátott kártya, amely a kártyaelőlapot jeleníti meg, mellette a kártyafelmutatással vásárlási kedvezmény igénybevételére jogosító márkapartnerünk védjegye (pl.: Magyar Kedvezményhálózat "almás" márkalogó, vagy más vállalati védjegy), illetve az érvényességi idő.

A papírkártya, amely egyedi sorszámmal és az abból generált CODE128 vonalkóddal vagy QR kóddal ellátott kártya, amelyen megtalálható a kártyafelmutatással vásárlási kedvezmény igénybevételére jogosító márkapartnerünk védjegye (pl.: Magyar Kedvezményhálózat "almás" márkalogó, vagy más vállalati védjegy), illetve az érvényességi idő.

A hirdetésfeladással vállalkozásuk a létrejött szerződés alapján, az ajánlatokban szereplő azonnali vásárlási kedvezményeknek az érvényes, kedvezmény.hu partner márkalogós kártyák elfogadásával történő biztosítására vállal kötelezettséget.  A hirdetések a kedvezmény.hu vásárlőerőnek szólnak, azoknak a fizetőképes fogyasztói csoportoknak, akik például munkavállalóként nagyvállalati partnereinknél dolgoznak. 

A kedvezmény.HU kereskedői adminisztrációs felületen bejelentkezve, vagy Google Play áruházból letölthető MKH ADMIN kártyaelfogaó alkalmazás használatával az "Azonosítás" gomb alatt is tudja ellenőrizni a kártyérvényességet + a felhasználásra jogosult személyt is azonosíthatja a visszaélések elkerülése végett, amennyiben rendszerünkben a kártyszám rendelkezésre áll és a kártyát a kártyabirtokos a kedvezmény.hu rendszerben külön is aktiválta.

SAJÁT KÁRTYAPROGRAMOT SZERETNE? KATTINTSON IDE ÉS VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

HASZNOS LINKEK

Hirdetésfeladás

kedvezmény.hu vásárlóerő

Felhasználási feltételek

Adatvédelmi nyilatkozat