LEGYEN KÁRTYAELFOGADÓ HELY PARTNERÜZLETÜNK!

Kártyabirtokosaink - akiknek nem mindegy, hogy hol és mennyiért vásárolnak - várják, hogy megismerhessék az Önök akciós ajánlatait a kedvezmény.HU oldalon!

Célzott és hatékony megoldást kínálunk vállalkozásuknak arra, hogy növelhessék ismertségüket és ezzel fellendíthessék üzletük forgalmát. Mert +Discount kártyaelfogadó helynek lenni versenyelőnyt jelenthet az Önök számára, hiszen a kedvezmény.HU portál által biztosított ingyenes megjelenésekkel fizetőképes fogyasztókat érhetnek el. 

A csatlakozás egyszerű és díjmentes! Vállalkozásuk kedvezményei ösztönzik a kártyabirtokosokat az üzlet vagy webáruház felkeresésére. Minél szélesebb körű vásárlási kedvezményt kínálnak, annál keresettebbek lesznek a kártyabirtokosok körében. 

Tegyenek Önök is ajánlatot! 

Kattintson ide és töltse ki a kedvezményadói partnerszerződést kényelmesen.

A szerződés kitöltésével és a Magyar Kedvezményhálózat átali jóváhagyásával, az Önök vállalkozása egy válogatott és hivatalos kedvezmény.HU partneri kör részévé válik. Felkészült munkatársaink a csatlakozási szándék beérkezését követően segítségére lesznek, hogy egy jól összerakott kampánnyal a legtöbbet hozhassa ki vállalkozásuk a velünk megkötött együttműködésből.

Kérdése van? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb válaszokat!

---------------------------------

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁRHAT A +DISCOUNT KÁRTYAELFOGADÁS?

Saját marketingkommunikációs fiókot használhatnak

kedvezmény.HU oldalon nem pusztán egy egyszeri megjelenést kap, hanem a csatlakozással létrehozzuk vállalkozásuk saját kedvezmény.HU adminisztrációs fiókját, amely folyamatosan biztosítja, hogy ajánlataikat a portálon keresztül eljuttathassák a célcsoporthoz. Így bármikor, a megajánlott és folyamatosan elérhető kedvezményeken felül, az időszakos promóciók számára is kiváló kommunikációs csatornát használhatnak, amelyen a jelenleg több, mint 130 ezer kártyabirtokosunk tájékozódhat.

kedvezmény.HU portálon vásárlási kedvezeményket biztosító ajánlataikon keresztül nemcsak folyamatos megjelenési lehetőségeket kapnak, hanem az adminisztrációs felület más funkcióit is használni tudják.

Célzott hirdetés lehetősége a környékbeli fogyasztóknak

Lehetőséget biztosítunk, hogy vállalkozásuk időszakos promócióit kifejezetten a környékbeli kártyabirtokosokhoz eljuttathassa. A település mellett életkor és nem alapján is tovább szűrhető a célcsoport. A kedvezmény.HU marketing megoldások segítenek Önöknek abban, hogy lokálisan visszatérő ügyfélkört alakíthassanak ki és ezáltal is versenyelőnyre tegyenek szert.

Még többen ismerhetik meg Önöket a kedvezmény.HU oldalról indított ajánlásokkal

Kártyabirtokosaink rokonaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek is ajánlhatják (megoszthatják) a vállalkozásuk által közzétett ajánlatokat közvetlenül vagy a közösségi média felületein. Minden ajánlat linkelhető a kedvezmény.HU oldalról és mindezek további ismertséget generálnak termékeiknek, szolgáltatásaiknak. A közösségi médián belinkelt, a kedvezmény.HU oldalon található legjobb ajánlataik rengeteg emberhez eljuthatnak. A Google keresőben a "kedvezmény" szót beírva a kedvezmény.HU portál az első helyen van a találati listán.

A "kedvenceim" közé bármelyik ajánlatot fel tudják venni a kártyabirtokosok, ezzel kiemelve és mentve az ajánlat szerinti kedvezményes vásárlási lehetőséget egy későbbi igénybevétel céljából.

Ezekkel a funkciókkal a +Discount kártyaelfogadás tovább növelheti a forgalmat.

Díjmentesen lehet csatlakozni

A kártyafelmutatással igénybe vehető kedvezményes ajánlatok megjelentetése a kedvezmény.HU oldalon szerződött Partnereinknek díjmentes. A csatlakozás feltétele a termékek, szolgáltatások árából az elfogadóhely által meghatározott (minimum 10%) kedvezmény biztosítása minden érvényes Magyar Kedvezményhálózat márkalogós kártyával rendelkező vásárló részére, illetve a mindenkor hatályos Felhasználási feltételek (ÁSZF) és Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása.

A kedvezményes áruk körét és a kedvezmény mértékét az Önök vállalkozása saját üzletpolitikája szerint határozhatja meg, melyről a kártyatulajdonosok a kedvezmény.HU portálon és az időszaki Kedvezménykatalógus vagy egyéb nyomdai kiadványokon keresztül tájékozódhatnak. A kedvezmény.HU oldal keresője a felhasználó igényei szerinti szűrés lehetőségét biztosítja.

Nincs pénzügyi kockázat

Tekintettel arra, hogy a csatlakozás díjmentes, legjobb ajánlatukkal pénzügyi kockázat nélkül ki tudják használni a kedvezmény.HU portál és a +Discount kártyabirtokosok, mint vásárlóerő nyújtotta előnyöket. Önök anélkül növelhetik vásárlóik számát az együttműködésünknek köszönhetően, hogy ez bármilyen kockázati költséget jelentene vállalkozásuk számára. Nincs csatlakozási díj és semmilyen rejtett költség. A partnerség átlátható és a kedvezmény.HU megjelenés díjmentesen elérhető.

Nem kell fejlesztési költségekbe beruházniuk

Önöknek semmilyen kártyarendszer fejlesztésbe nem kell beruházniuk, hiszen komplex szolgáltatásként egy folyamatosan a piaci igények alapján fejlesztett kész kártyarendszert használhatnak, amelynek keretében internetes eszközökkel elérhető, naprakész elszámoló és nyilvántartó rendszert is biztosítunk Önöknek.

Röviden a Magyar Kedvezményhálózat márkalogós +Discount kártyákról

A plasztikkártya egy NFC-chippel, egyedi sorszámmal és az abból generált CODE128 vonalkóddal ellátott kártya, amelynek hátlapján található a kártyafelmutatással a vásárlási kedvezmény igénybevételére jogosító Magyar Kedvezményhálózat "almás" márkalogó, alatta az érvényességi idővel.

A digitális kártya mobil eszközön - a kedvezmény.HU saját fiókba bejelentkezve - elérhető, egyedi sorszámmal és az abból generált CODE128 vonalkóddal ellátott kártya, amely a kártyaelőlapot jeleníti meg, mellette a kártyafelmutatással a vásárlási kedvezmény igénybevételére jogosító Magyar Kedvezményhálózat márkalogót, alatta az érvényességi idővel.

A Kedvezményadói partnerszerződés alapján, az azonnali vásárlási kedvezmények az érvényes, Magyar Kedvezményhálózat logós kártya felmutatásával vehetők igénybe. A kedvezmény.HU adminisztrációs felületen bejelentkezve, vagy Google Play áruházból letölthető MKH ADMIN alkalmazás használatával az "Azonosítás" gomb alatt is tudja ellenőrizni a kártyérvényességet + a felhasználásra jogosult személyt is azonosíthatja a visszaélések elkerülése végett.

KATTINTSON IDE ÉS VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

HASZNOS LINKEK

Elfogadóhely leszek

MKH Digitális Kártyakönyv

Saját arculatú +Discount kártyát szeretnék kibocsátani

Felhasználási feltételek

Adatvédelmi nyilatkozat

Vásárlási kedvezmény MKH márkalogós kártya felmutatásával