Vásárlási kedvezmények igénybevétele

Amennyiben rendelkezel érvényes, a kedvezmény.hu vásárlási kedvezmények igénybevételére jogosító kártyával (mert például munkáltatód üzleti előfizetőnk és tőle kaptál egy vállalati arculatú kedvezménykártyát, vagy Te magad vásároltál egyet, netán ajándékba kaptad valaki mástól), akkor

(1) a Magyar Kedvezményhálózat márkalogóval ellátott kártya felmutatásával jogosult vagy a kedvezmény.hu oldalon megismerhető ajánlatoknak az ajánlatokban szereplő feltételek szerinti igénybevételére.

(2) pontbeváltással igénybe vehető vásárlási kedvezményeket vehetsz igénybe, ha az adott vállalkozás üzleteiben vagy webshopjában korábban pontokat gyűjtöttél.

(3) kuponkedvezményeket vehetsz igénybe a megvásárolt vagy aktivált kuponokkal az érvényességi időn belül a kuponokon szereplő feltételek szerint.

Érvényes kártyáddal országszerte több, mint 1000 üzletben tudod az azonnali vásárlási kedvezményeket igénybe venni. Az aktuális ajánlatokat és azoknak az igénybevételének feltételeit a kedvezménykereső használatával tudod megismerni, amellyel szűkíthetsz település, kulcsszó, kategória alapján is. 

A kártyaelfogadó Partnerek a kártyát a kedvezmény.hu "Kártyaellenőrzés" alatt ellenőrizhetik és a kártyahasználatot is rögzíthetik. Az elfogadóhelyek által rögzített kártyahasználatot a Saját fiók/Kártyahasználat részben tudod nyomon követni (azt, hogy mikor és hol használtad a kártyádat) és a pontegyenlegedről is a felhasználói fiókodba bejelentkezve tájékozódhatsz, valamint bejelentkezést követően érheted el digitális kártyádat is. Bejelentkezéshez az aktivált kártya száma és az ahhoz tartozó PIN-kód szükséges.

Kedvezményrendszerünk valamennyi kártyatípust elfogadja (plasztik, digitális, papír). Akkor vagy jogosult a vásárlási kedvezmények igénybevételére, ha a kedvezménykártyád érvényes!

 

Kérdésed van? Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! 

A kedvezmény.hu online ügyfélszolgálata >> 

E-mail: info@kedvezmeny.hu