Ajánlatunk

Egyszerű megoldást kerestek a munkavállalói szolgáltatások fejlesztésére?

A piacon elérhető cafeteria megoldások sokszor nem képesek differenciálni az egyes munkavállalói csoportok között, ugyanakkor az egyenlő bánásmód elve azt követeli meg a munkáltatótól, hogy valamennyi cafeteria elem minden munkavállaló számára elérhető legyen. Ez sokszor egy bonyolult, idő és erőforrásigényes juttatási rendszert eredményez.

Kedvezményrendszerünk ezzel szemben egy egyszerűen bevezethető megoldást kínál vállalatotok számára, amely ~1000 elérhető kedvezmény.hu ajánlaton keresztül képes a munkavállalói igények szerint differenciáltan előnyökhöz juttatni alkalmazottaikat; nem utolsó sorban pedig, nem kell minden évben nyilatkoztatni a munkavállalókat, illetve bonyolult elszámolási rendszereken keresztül személyes adatokat kezelni.

A költséghatékony megoldásunkkal valamennyi munkavállaló a cég saját védjegyével ellátott Kedvezménykártyákkal érheti el azokat az azonnali kedvezmény.hu vásárlási kedvezményeket, melyeket az elfogadóhely partnereink ajánlataikban biztosítanak.

A vásárlási kedvezmény szolgáltatás plasztik vagy digitális platformon, illetve ezeket akár kombinálva biztosítható a munkavállalóitok számára.

A plasztik munkavállalói Kedvezménykártya

Egyszeri 3.500,- Ft + ÁFA licencdíj megfizetése ellenében megvásárolható és egységesen 2024.12.31. napjáig érvényes.

Az intelligens plasztik Kedvezménykártyákat megrendelés során megtervezett vállalati kártya előlap arculat szerint legyártjuk és a megadott címre szállítjuk le a díjrendezett megrendelés beérkezését követő 15 munkanapon belül.

A kártyákkal a vásárlási kedvezmény szolgáltatást munkavállalóik a kártya átvételét követően azonnal igénybe vehetik. A kedvezmény.hu vásárlási kedvezményekhez való hozzáférést a kártya hátlapján elhelyezett Magyar Kedvezményhálózat védjegy biztosítja a munkavállalók és családtagjaik számára.

Országszerte közel 1000 elfogadóhelyen lehetséges a Magyar Kedvezményhálózat védjeggyel ellátott kedvezménykártya felmutatással a vásárlási kedvezmények igénybevétele.

Az érvényességi időn belül (2024.12.31.) korlátlanul, tetszőleges alkalommal használható a kártya a kedvezmény.hu partner ajánlatokban szereplő feltételek szerint a vásárlási kedvezmények igénybevételére, az ajánlatokat a kedvezménykereső segítségével tudják igényeiknek megfelelően szűkíteni a munkavállalók. A kártyabirtokosokat ügyfélszolgálatunk segíti, amely telefonon (+36 20 4-996-446) vagy e-mailen (info@kedvezmeny.hu) is elérhető.

Összefoglalva:

A plasztik munkavállalói Kedvezménykártya szolgáltatás egyszeri díja: 3 500,- Ft + ÁFA / kedvezménykártya (munkavállaló)
A Kedvezménykártya érvényességi ideje: 2024.12.31. (melyet a kártyák hátlapján elhelyezett hologramos matrica is jelez)

Szállítási határidő: a megrendelés és a kártya előlap beérkezését követő maximum 15 munkanap
Minimálisan rendelhető darabszám: 250 darab

A vállalat munkavállalói Kedvezménykártyája a megrendelés folyamatában egyszerűen megtervezhető és az alkalmazotti létszám szerint egyszerűen megrendelhetők a kedvezmény.hu webshopon keresztül.

A kártya megjelenése (minta):


A digitális munkavállalói Kedvezménykártya

Digitális munkavállalói Kedvezménykártya tervező és kibocsátó megoldásunkkal bármilyen méretű vállalat rugalmasan és egyszerűen meg tudja jutalmazni munkavállalóit saját kártya előlap arculatú digitális munkavállalói Kedvezménykártyákkal.

A digitális munkavállalói Kedvezménykártya egy havidíjas előfizetés, amely a Netflixhez hasonlóan működik.
A havonta megújuló szolgáltatás keretében a kibocsátott digitális munkavállalói Kedvezménykártyák 30 naponként automatikusan hosszabbodnak a lemondásig.

A kedvezmény.hu olyan multibrand hűségprogram, amely lehetőséget biztosít valamennyi munkáltató számára arra, hogy olyan saját arculatú Kedvezménykártyákat bocsásson ki, melyekkel a munkavállalói a kedvezmény.hu vásárlási kedvezményeket tudják igénybe venni.

Az azonnali vásárlási kedvezményekhez a hozzáférést a rendszerünkben nyilvántartott Kedvezménykártya biztosítja a munkavállalók számára az alábbiak szerint:

  • A Magyar Kedvezményhálózat védjeggyel ellátott kártyaoldal felmutatásával
  • A kuponkibocsátó partnereinknél a kártyával aktiválható / letölthető kuponok beváltásával
  • A pont alapú vásárlási kedvezmények esetében az adott partner üzleteiben vagy webshopjában előzetesen gyűjtött pontok beváltásával

A digitális munkavállalói Kedvezménykártya tervezése egyszerű: megrendelésbe integrált kártyatervező megoldásunkkal pár lépésben megtervezhető a saját arculatú kártya előlap és elnevezhető a vállalat kártyacsoportja, amely alatt a munkavállalói Kedvezménykártyák kibocsátásra kerülhetnek.

A digitális munkavállalói Kedvezménykártyákat a munkavállalók az e-mal címükre kapott értesítőben a kártyaképre kattintva azzonal elérhetik, vagy a kedvezmény.hu felhasználói fiókból - bejelentkezve a kártyaszámmal és az ahhoz tartozó PIN-kóddal - letölthetik, illetve online adatkapcsolat mellett, felhasználói fiókjukba bejelentkezetten, a kedvezmény.hu mobil nézetben a jobb felső sarokban a kártya ikonra kattitással azonnal megjeleníthetik telefonjukon.

A digitális munkavállalói Kedvezménykártya mindig kéznél lehet a mobiltelefonnal!

A digitális kártya előlapja 100%-ban céges arculat, a kártya hátlapja egységesen a vásárlási kedvezmények hozzáférését biztosító kedvezmény.hu arculat.


Az érvényességi időn belül korlátlanul, tetszőleges alkalommal használható a digitális munkavállalói Kedvezménykártya a kedvezmény.hu partner ajánlatokban szereplő feltételek szerint a vásárlási kedvezmények igénybevételére, az ajánlatokat a kedvezménykereső segítségével tudják igényeiknek megfelelően szűkíteni a munkavállalók.

A kártyabirtokosokat ügyfélszolgálatunk segíti, amely telefonon (+36 20 4-996-446) vagy e-mailen (info@kedvezmeny.hu) is elérhető.

A szolgáltatás havidíja: 440,- Ft + ÁFA / kedvezménykártya (munkavállaló)
A kedvezménykártya érvényességi ideje: 30 nap (havonta megújul)
Szállítási határidő: azonnal a megadott e-mail címekre érkezik
Minimálisan rendelhető mennyiség: 100 darab

A céges digitális munkavállalói Kedvezménykártya a megrendelés során egyszerűen megtervezhető és az alkalmazotti létszám szerint zökkenőmentesen megrendelhető.

A digitális munkavállalói Kedvezménykártya előfizetés gyakorisága alapján lemondható, nincs hűségidő és 100% GDPR kompatibilis, tekintettel arra, hogy maximum a kártyaszámok kerülnek átadásra, de azok is csak opcionális jelleggel.

Az általunk kínál megoldás egyszerű, könnyen bevezethető, tervezhető és fenntartható módon megújuló ajánlatokkal biztosítja a munkavállalóik részére az 5-50% azonnali vásárlási kedvezményeken keresztül a folyamatosan elérhető előnyöket. Az előfizetés licencdíja egy összegben elszámolható költségként.

Referenciáink többek között: Credit Suisse, Citibank, Budapest Bank, E.ON, Ibiden Hungary, Duna Autó, Top Shop
Bízunk abban, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket és hamarosan Önöket is megelégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Kérdésed van? Részletes tájékoztatás céljából vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel! 

A kedvezmény.hu Ügyfélszolgálata >> 

Telefon: +36 (20) 4-996-446 (munkanaponkon 9:00 - 15:00), +36 20 328-4633, +36 20 936-0908
E-mail: info@kedvezmeny.hu