Ajánlatunk

Egyszerű megoldást kerestek a munkavállalói szolgáltatások fejlesztésére?

A piacon elérhető cafeteria megoldások sokszor nem képesek differenciálni az egyes munkavállalói csoportok között, ugyanakkor az egyenlő bánásmód elve azt követeli meg a munkáltatótól, hogy valamennyi cafeteria elem minden munkavállaló számára elérhető legyen. Ez sokszor egy bonyolult, idő és erőforrásigényes juttatási rendszert eredményez.

Kedvezményrendszerünk ezzel szemben egy egyszerű megoldást kínál vállalatotok számára, amely ~1000 elérhető kedvezmény.hu ajánlaton keresztül képes a munkavállalói igények szerint differenciáltan előnyökhöz juttatni alkalmazottaikat; nem utolsó sorban pedig, nem kell minden évben nyilatkoztatni a munkavállalókat, illetve bonyolult elszámolási rendszereken keresztül személyes adatokat kezelni.

A költséghatékony megoldás mindössze egy kedvezmény.hu előfizetés és valamennyi munkavállaló a cég saját védjegyével ellátott kártyákkal érheti el azokat az azonnali vásárlási kedvezményeket, melyeket az elfogadóhely partnereink ajánlataikban biztosítanak.

A szolgáltatás az előfizetés gyakorisága alapján lemondható, nincs hűségidő és 100% GDPR kompatibilis, tekintettel arra, hogy maximum a kártyaszámok kerülnek átadásra, de azok is csak opcionális jelleggel.

Az általunk kínál megoldás egyszerű, könnyen bevezethető, tervezhető és fenntartható módon megújuló ajánlatokkal biztosítja a munkavállalóik részére az 5-50% azonnali vásárlási kedvezményeken keresztül a folyamatosan elérhető előnyöket. Az előfizetés díja egy összegben elszámolható.

Kérdésed van?
Részletes tájékoztatás céljából vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel! 

A kedvezmény.hu Ügyfélszolgálata >> 

Telefon: +36 (20) 4-996-446 (munkanaponkon 9:00 - 15:00), +36 20 328-4633, +36 20 936-0908
E-mail: info@kedvezmeny.hu