FOGLALJON BEMUTATÓT

Ismerje meg kedvezményrendszerünket, foglaljon bemutatót!

Van egy együttműködési ajánlatunk Önöknek a munkavállalói szolgáltatások fejlesztése területén: Kedvezményrendszerünkben a szolgáltatásunkra előfizető Partnerként, külön kártya kibocsátása nélkül, a saját brand szerinti kártyáikkal munkavállalóik 5-50% azonnali vásárlási kedvezményeket vehetnek igénybe a kedvezmény.hu oldalon megismerhető ajánlatok szerint. Ez a kártya lehet akár a munkavállalók már belépőkártyája vagy külön Brand kártya, amelyeket felmutatva kaphatják meg országszerte a jelenleg ~1000 elfogadóhelyünkön az ajánlatokban szereplő kedvezményeket.

A kedvezmény.hu vásárlási kedvezmények igénybevételi lehetőségének biztosítása a munkavállalók részére - a saját brandet erősítve - egyszerre lehet egyszerű és hatékony megoldás a kollégák motivációja, megtartása, valamint a toborzáshoz biztosított szolgáltatások fejlesztése szempontjából.

Otthon vagyunk a nagyvállalatok világában, referenciáink között szerepel többek között az E.ON, a Budapest Bank, a Citibank, Ibiden, Duna Autó, Top Shop, amely tapasztalataink képessé tesznek bennünket arra, hogy az Önök munkavállalói számára is minőségi szolgáltatást biztosítsunk.

Szívesen válaszolunk kérdéseikre, illetve lehetőség esetén egy max. 20 perces bemutatót is tartunk, ha ez a rövid tájékoztatónk felkeltette az érdeklődést szolgáltatásunk iránt és munkavállalói, vagy akár ügyfél szegmensben terveznek egy egyszerűen bevezethető, saját márka alapú, rejtett költségektől mentes, fenntartható és tervezhető szolgáltatásfejlesztést.

Köszönettel várjuk jelentkezésüket az alábbi elérhetőségeinken:

A kedvezmény.hu Ügyfélszolgálata 

Telefon: +36 (20) 4-996-446 (munkanaponkon 9:00 - 15:00)
E-mail: info@kedvezmeny.hu