Városfejlesztés, településmarketing

Csatlakozzanak a kedvezmény.HU Licenc Partner Programhoz és építsenek közösséget a védjeggyel ellátott multifunkcionális városkártyával!

A védjegyhasználat alapú rendszer, amit a települési Önkormányzatoknak is kínálunk több, mint egy kedvezménykártya: komplex közösségi infrastruktúra fejlesztés. Olyan integrált, egyedi megoldás, amely praktikus és költséghatékony a település számára és ami nagyon fontos, hogy húsz éve töretlenül fejlődik. 

A kedvezmény.HU közösségi városkártya modell a gyakorlatban is működik. Használják ki a lehetőséget és legyen az Önök városkártyája is a kedvezmény.HU kártyacsalád tagja! Az alábbiakban segítünk Önnek a döntésben.

Szociális támogatások kezelése, beléptetés, természetbeni juttatások osztása, helyi vállalkozások forgalmát élénkítő törzsvásárlói program, amivel most Önök is jól járhatnak.

A kedvezmény.HU Okos Település szolgáltatási csomagja kész megoldásokat kínál városuknak. Nem kell a nulláról felépíteniük közösségi kártyaprogramjukat, az integrált rendszerben kifejlesztett moduljaink hozzáférhetőek lesznek az Önök számára.

A tamogataskezelo.hu  domain alatt elérhető kisfilm Berettyóújfaluról szól, amely város licencvásárlóként a papír alapú segélyezésről a Berettyó Kártyákkal, a digitális kedvezmény.HU technológiát használva költsághatékonyan, gyorsan és egyszerűen tudja folyósítani közel 1300 lakos számára a szociális támogatásokat (eredmény: 12 ember 3 hetes munkája ma már kb. 15 perc a kedvezmény.HU Közösségi Támogatáskezelő Szoftver használatával egy kijelölt ügyintézőnek). Együttműködésünk esetén ez Önöknek is elérhető. És nem ez az egyetlen sikertörténetünk. Szolgáltatásainkkal Önök is humán erőforrást, időt és költségeket takaríthatnak meg.

A település arculatú kedvezmény.HU városkártyákkal a kézhezvételét követően a kedvezményes vásárlási lehetőségek országszerte számos elfogadóhelyen azonnal elérhetőek rendszerünkben, amelyhez vállalkozásfejlesztésként kapcsolódik a helyi mikro-, kis- és középvállalkozások bevonásával a kedvezmény.HU Közösségi Törzsvásárlói Programba. A lakossági kártyahasználat (beleértve a szociális támogatások kezelését is) mellett rendszerünkbe a turisztikai kártya funkció is rugalmasan illeszthető.

A kedvezmény.HU városkártyát (védjegyhasználati jogot) a kapcsolódó önkormányzati szabályozás szerint a lakosok és a turisták ingyenesen vagy visszterhesen, előre meghatározott összegért (Önöktől) megvásárolhatják a kijelölt KártyaPontokon vagy online. Ez a kártyaprogram működtetése során szintén bevételi forrás lehet az Önök számára.

A kedvezmény.HU Licenc Partner Programhoz csatlakozni a közszférában Önkormányzatként vagy önkormányzati cégként megkötött szerződés keretében van lehetőség.

Ajánlatunk  alapján a település adottságainak és igényeinek megfelelően paraméterezhetik a közösségi kártyaprogramot (arculat, darabszám, kártyaszabályzat: hogy ki, milyen feltételekkel juthat a kártyához).

A szerződés létrejötte után, a kártyatervezést követően, az intelligens plasztikkártyák (MiFare Classic 1K NFC, egyedi sorszám és vonalkód) gyártása maximum 3 hét (a digitális kártyák 1 munkanapon belül elérhetők). A nyers kártyák megszemélyesítése utólag történik, amelyhez eszközbeszerzés keretében (opcionálisan) kártyanyomtatót is tudunk szállítani Önöknek. Az eszközbeszerzés keretében kerülnek szállításra a helyi kártyaelfogadást biztosító eszközök is.

A szociális célú kártyahasználat nyomon követhető

Kártyaelfogadó Partnereink mind a plasztikkártya, mind a digitális kártya használatát rögzíteni tudják a kedvezmény.HU oldalon vagy a kártyaelfogadó alkalmazás használatával, amely információkat az Önök kapcsolattartója (városkártya menedzsere) saját kártyájával bejelentkezve az adminisztrációs felületre, jogosultsága szerint megtekintheti (a szociális támogatások tranzakciók modul). Statisztikai célból a teljes vagy a szűrt szociális célú kártyahasználattal kapcsolatos információk exportálhatók, majd kiértékelhetők.

A kedvezmény.HU az innovatív városkártya programok szakértője

A Magyar Kedvezményhálózat kedvezmény.HU az elmúlt 20 évben már több település városkártya programját működésbe hozta. Védjegy alapú rendszerünk bizonyította, hogy professzionális megoldásaival, a közösségi szolgáltatások minőségi fejlesztésével, stabil szakmai háttérrel és fejlesztői kapacitással, valamint a felhasználói élmények folyamatos megújításával, tudásbázisával bármilyen kártyaprogram igényre választ tudunk adni. 

A licenc megvásárlása azt jelenti, hogy a legjobb tudásunkat adjuk az Önök városkártya programjához, ezzel az egy népszerű, fenntartható és sikeres kártyaprogram lehet.

Miben leszünk a segítségükre?

A településen ellátandó feladatokhoz szállítunk megoldásokat. Ennek érdekében feltesszük majd azokat a kérdéseket, amelyekre adott válaszok a sikeres megvalósításhoz és a folyamatos fejlesztéshez szükségesek. Szakembereink jól ismerik a városkártya programok gyakorlati praktikáit és buktatóit is. Megbízóink részére kiszámítható stabilitást nyújt, hosszú távon tervezhető együttműködést alapoz meg, hogy saját fejlesztői háttérrel rendelkezünk és az általunk értékesített szolgáltatások felett a Jogosultak teljeskörűen rendelkeznek; valamint szakmai tapasztalatunknak köszönhetően az operatív megvalósítási folyamatokba tudjuk helyezni a város elvárásait, kiválasztva és alkalmazva azokhoz a legjobb megoldásokat.

A védjegyhasználattal elérhető városkártya rendszer eredményes helyi üzemeltetéséhez szükséges információkat átadjuk munkatársaiknak, megtanítjuk őket a funkciók használatára, hogy a fenntartható működtetéshez szükséges kompetenciákkal rendelkezzenek. 

Kazinczy Ferenc írta: Jót, s jól! Ebben áll a nagy titok.

Különösen igaz ez, a kedvezmény.HU Licenc Partner Program keretében működtetett városkártya projektekre. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné, hogy részletes városkártya prezentációnkat is bemutassuk Önöknek (megismerve igényeiket és megválaszolva döntéshozói kérdéseiket), akkor ide kattintva tudja felvenni velünk a kapcsolatot vagy keresse ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeken. 

A kedvezmény.HU Ügyfélszolgálata

Telefon: +36 (20) 4-996-446 (munkanaponkon 9:00 - 15:00)
E-mail: info@kedvezmeny.hu

Megjegyzés: A védjegy jogosultak nem engedélyezik a licencértékesítést politikai pártok, vagy politikai szervezetek részére, illetve a kifejezetten pártpolitizálást folytató Önkormányzatokkal való együttműködéstől elzárkózunk!