Városfejlesztés, településmarketing

PREZENTÁCIÓ LETÖLTÉSE

Csatlakozzanak a Magyar Kedvezményhálózat Partnerprogramhoz és építsenek közösséget a multifunkcionális +Discount Városkártyával!

Amit a Magyar Kedvezményhálózat kínál a települési Önkormányzatoknak több, mint egy kedvezménykártya: komplex közösségi infrastruktúra fejlesztés. Olyan integrált, egyedi megoldás, amely praktikus és költséghatékony az Önök számára és ami nagyon fontos, hogy húsz éve töretlenül fejlődik, vagyis a +Discount közösségi városkártya modell a gyakorlatban is működik. Használják ki a lehetőséget és legyen az Önök városkártyája is a +Discount kártyacsalád tagja! Az alábbiakban segítünk Önnek a döntésben.

Szociális támogatások kezelése, beléptetés, természetbeni juttatások osztása, helyi vállalkozások forgalmát élénkítő törzsvásárlói program, amivel most Önök is jól járhatnak.

A Magyar Kedvezmányhálózat Okos Település szolgáltatási csomagja kész megoldásokat kínál Önöknek. Nem kell a nulláról felépíteniük közösségi kártyaprogramjukat, az integrált rendszerben kifejlesztett moduljaink hozzáférhetőek lesznek az Önök számára. Ha Berettyóújfalu a Magyar Kedvezményhálózat Partnerprogramhoz csatlakozva a papír alapú segélyezésről a +Discount Berettyó Kártyával ma már digitális technológiával tudja megvalósítani közel 1300 lakos szociális támogatását (eredmény: 12 ember 3 hetes munkája ma már kb. 15 perc a Magyar Kedvezményhálózat Támogatáskezelő használatával egy kijelölt ügyintézőnek), akkor ez együttműködésünk esetén Önöknek is elérhető. És nem ez az egyetlen sikertörténetünk. Szolgáltatásainkkal Önök is humán erőforrást, időt és költségeket takaríthatnak meg.

A település arculatú +Discount Városkártyákkal a kézhezvételét követően a kedvezményes vásárlási lehetőségek országszerte több, mint 1500 elfogadóhelyen azonnal elérhetőek rendszerünkben, amelyhez vállalkozásfejlesztésként kapcsolódik a helyi mikro-, kis- és középvállalkozások bevonása a +Discount Közösségi Törzsvásárlói Programba. A lakossági kártyahasználat (beleértve a szociális támogatások kezelését is) mellett rendszerünkbe a turisztikai kártya funkció is rugalmasan illeszthető.

A +Discount Városkártyát a kapcsolódó önkormányzati szabályozás szerint a lakosok és a turisták ingyenesen vagy visszterhesen, előre meghatározott összegért (Önöktől) megvásárolhatják a kijelölt KártyaPontokon vagy online. Ez a kártyaprogram működtetése során szintén bevételi forrás lehet az Önök számára.

A Magyar Kedvezményhálózat Partnerprogramhoz csatlakozni a közszférában Önkormányzatként vagy önkormányzati cégként megkötött szerződés keretében van lehetőség.

Ajánlatunk alapján a település adottságainak és igényeinek megfelelően paraméterezhetik a közösségi kártyaprogramot (arculat, darabszám, kártyaszabályzat: hogy ki, milyen feltételekkel juthat a kártyához).

A szerződés létrejötte után, a kártyatervezést követően, az intelligens plasztikkártyák (MiFare Classic 1K NFC, egyedi sorszám és vonalkód) gyártása maximum 3 hét (a digitális kártyák 1 munkanapon belül elérhetők). A nyers kártyák megszemélyesítése utólag történik, amelyhez eszközbeszerzés keretében (opcionálisan) kártyanyomtatót is tudunk szállítani Önöknek. Az eszközbeszerzés keretében kerülnek szállításra a helyi kártyaelfogadást biztosító eszközök is.

A kártyahasználat nyomon követhető

Kártyaelfogadó Partnereink mind a plasztikkártya, mind a digitális kártya használatát rögzíteni tudják a kedvezmény.HU oldalon, amely információkat az Önök kapcsolattartója (városkártya menedzsere) saját kártyájával bejelentkezve az adminisztrációs felületre, jogosultsága szerint megtekintheti (a szociális támogatások kezelése is ezen a központi adminisztrációs felületen történik). Statisztikai célból a teljes vagy a szűrt kártyahasználattal kapcsolatos információk (anonim módon) exportálhatók, majd kiértékelhetők.

Magyar Kedvezményhálózat: a városkártya programok szakértője

A Magyar Kedvezményhálózat az elmúlt 20 évben már több település városkártya programját működésbe hozta. Cégünk bizonyította, hogy professzionális megoldásaival, a közösségi szolgáltatások minőségi fejlesztésével, stabil cégháttérrel és fejlesztői kapacitással, valamint a felhasználói élmények folyamatos megújításával, tudásbázisával bármilyen kártyaprogram igényre választ tud adni. A Magyar Kedvezményhálózat és a +Discount márkanév ismert és elismert, nemcsak a piaci szektorban (magánszféra), hanem az önkormányzati (városkártyákat kibocsátó) közszférában is.

Mi a legjobb tudásunkat adjuk az Önök városkártya programjához, ezzel az egy népszerű, fenntartható és sikeres kártyaprogram lehet.

Miben leszünk a segítségükre?

A településen ellátandó feladatokhoz szállítunk megoldásokat. Ennek érdekében feltesszük majd azokat a kérdéseket, amelyekre adott válaszok a sikeres megvalósításhoz és a folyamatos fejlesztéshez szükségesek. Szakembereink jól ismerik a városkártya programok gyakorlati praktikáit és buktatóit is. Megbízóink részére kiszámítható stabilitást nyújt, hosszú távon tervezhető együttműködést alapoz meg, hogy saját fejlesztői háttérrel rendelkezünk és az általunk értékesített szolgáltatások felett teljeskörűen rendelkezünk; valamint szakmai tapasztalatunknak köszönhetően az operatív megvalósítási folyamatokba tudjuk helyezni a város elvárásait, kiválasztva és alkalmazva azokhoz a legjobb megoldásokat.

A használatra átadott városkártya rendszer eredményes helyi üzemeltetéséhez szükséges információkat átadjuk munkatársaiknak, megtanítjuk őket a funkciók használatára, hogy a fenntartható működtetéshez szükséges kompetenciákkal rendelkezzenek. 

Kazinczy Ferenc írta: Jót, s jól! Ebben áll a nagy titok.

Különösen igaz ez, a Magyar Kedvezményhálózat Partnerprogram keretében működtetett városkártya projektekre. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné, hogy részletes városkártya prezentációnkat is bemutassuk Önöknek (megismerve igényeiket és megválaszolva döntéshozói kérdéseiket), akkor ide kattintva tudja felvenni velünk a kapcsolatot vagy keresse ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeken. 

A Magyar Kedvezményhálózat Ügyfélszolgálata

Telefon: +36 (20) 4-996-446 (munkanaponkon 9:00 - 15:00)
E-mail: info@kedvezmeny.hu

Megjegyzés: A Magyar Kedvezményhálózat nem kívánja Partnerprogramját kiterjeszteni politikai pártokra, vagy politikai szervezetekre, illetve a kimondottan pártpolitizálást folytató Önkormányzatokkal való együttműködéstől elzárkózik.