Rólunk

Több, mint 20 éve a kártyaprogram megoldások piacán

Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével, a digitális technológia alkalmazásával, országos kártyaelfogadó Partnerüzlet -hálózattal, közel 150 ezer Kártyabirtokossal, a kedvezmény.HU multifunkcionális portállal a Magyar Kedvezményhálózat az ország egyik legnagyobb kártyamegoldások szállítójává vált.

A Magyar Kedvezményhálózat márka 1999 óta van jelen a szolgáltatói piacon és az Interneten elérhető kedvezmeny.hu adatbázis szerkesztője, előállítója és üzemeltetője (kiadója, fenntartója). Vállalati loyalty program referenciáink között megtalálható többek között a Budapest Bank, Credit Suisse, Citibank, E.ON, Ibiden Hungary, TopShop. Helyi közösségeket építő +Discount Smart CityCard (városkártya) programjaink többek között az Erzsébetváros Kártya (2016-), Zuglókártya (2009-), Berettyó Kártya (2017-) Programok. Működtetjük a +Discount Közösségi Törzsvásárlói Programot és az ahhoz kapcsolódó KKV marketing rendszert.

Együttműködő, szakmai és közvetlen párbeszédben az ügyfelekkel

Megértjük a partnereink üzleti céljait, a hosszú távon fenntartható ügyfélélményt szem előtt tartva kitaláljuk, hogy az ő vásárlóik milyen személyre szabható kedvezményes ajánlatoktól lesznek boldogok, és mindehhez hosszú távon biztosítunk egy felhasználóbarát környezetet. Marketing és értékesítési részlegünk komolyan veszi a Kártyakibocsátók (önkormányzatok, vállalkozások, civil szervezetek) és a Kártyabirtokosok (magánszemélyek) igényeit és kívánságait, amelyek alapján folyamatos szolgáltatás-fejlesztésünket is végezzük.  Kiemelt hangsúlyt fektetünk a piaci szektor szintű stratégiai partnerségekre és a tartós üzleti kapcsolatok kiépítésére. Nagyvállalati szinten kizárólagos együttműködéseket kötünk (egy szektor, egy Partner elve) annak érdekében, hogy szolgáltatásunk valódi versenyelőnyt jelenthessen, ezzel teremtve hozzáadott értéket az Önök számára. Így tudjuk biztosítani a sikeres, személyre szabott megoldásokat és koncepciókat Partnereink és ügyfeleik részére, folyamatosan támogatva elérhető szolgáltatásainkkal azok megelégedettségét.

Sikerünk egy másik pillére munkatársaink szakmai felkészültsége és képzettsége, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és személyre szabottan válaszoljunk minden kérdésre, amely akár a döntést megelőzően, akár már az együttműködés során felmerül. Tapasztalt csapatunknak köszönhetően nem csak a folyamatokat tudjuk kezelni, de képesek vagyunk az új ötleteket sikerre vinni a kártyamegoldásainkkal.

Kapcsolatfelvétel

kedvezmény.HU / Magyar Kedvezményhálózat Központi Iroda, Telefon: +36 20 499-6446, +36 1 950-5094, E-mail: info@kedvezmeny.hu

Védjegyek, szerzői jogok, sajtótermékek

Az 1999. évi LXXVI. törvény (Szjtv.) 84/A § (1) bekezdése éretelmében az adatbázis előállítójának előzetes hozzájárulása alapján lehet az adatbázisból másolni vagy nyilvánossághoz közvetíteni, az engedély nélküli felhasználás jogellenes cselekmény. Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kedvezményhálózat Kft. és a védjegyjogosultak minden jogi eszközt igénybe vesznek és fellépnek a jogaikat sértő magatartásokkal szemben, különös tekintettel az oldalon is elérhető védjegyek jogosulatlan használatára, többek között:

Magyar Kedvezményhálózat (márkajelzés) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala lajstromszám: 219982)

+Discount (márkajelzés) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala lajstromszám: 219255)

+Payment (márkajelzés) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala lajstromszám: 223089)

Közénk tartozol! (jelmondat) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala ügyszám: M1701696)

Közösséget építünk! (jelmondat) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala lajstromszám: 219927)

Élményekkel kényeztetünk (jelmondat) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala ügyszám: M1801813)

Életstílusomra hangolt vásárlási kedvezmények (jelmondat) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala lajstromszám: 222499)

Sportolj és spórolj! (jelmondat) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala ügyszám: M1800132)

Kedvezménypont (márkajelzés) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala lajstromszám: 205910)

Kódold rá a mobilod a kedvezményekre! (jelmondat) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala lajstromszám: 202504)

Kedvenckártya (szó) (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala lajstromszám: 197984)

LOYALTY (időszaki lap) (NMHH Hivatala nyilvántartási szám: CE/9465-2/2017.)

VÁROSFEJLESZTÉS (időszaki lap) (NMHH Hivatala nyilvántartási szám: CE/6490-5/2019.)

KERTVÁROSI KILÁTÓ (időszaki lap) (NMHH Hivatala nyilvántartási szám: CE/5804-5/2019.)