Társadalmi felelősségvállalás

Partnerségben a civil szervezetekkel

A Magyar Kedvezményhálózat márka kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, hogy közreműködésével a civil szervezetek programjaikhoz minél több és folyamatos forráshoz juthassanak. Ezért az általunk elindított kedvezmény.HU Adományprogram keretében, a Programba bevont +Discount adománykártya értékesítésekhez kapcsolódóan, folyamatosan civil programok finanszírozásához járulunk hozzá.

A Magyar Kedvezményhálózat adományozási programjával azt szeretnénk, ha minél több civil kezdeményezés megvalósulhatna, fenntarthatóan működhetne. Ezért a kedvezmény.HU portálon adománykezelő rendszert működtetünk, amely a civil szervezet kérelmének beérkezésétől, a civil programot támogató adománylevél kiállításán keresztül a kötelező beszámoló benyújtásáig valamennyi részletfolyamatot és az egész Filantróp adományozást átláthatóan és automatizáltan kezelni képes.

Lehetőséget biztosítunk a civil szervezeteknek arra. hogy cél szerinti kérelmeiket a https://kedvezmeny.hu/kerelem oldalra kattintva egyszerűen előterjeszthessék, amelynek elfogadása esetén az adott civil program támogatására bevont adománykártya csoportokba tartozó kártyák webshopunkban történt eladása után az előre meghatározott támogatási intenzitás alapján, vissza nem térítendő, ingyenes pénzbeli adományban részesülhetnek a részükre kiállított adománylevél szerint.