Társadalmi felelősségvállalás

Partnerségben a civil szervezetekkel

A Magyar Kedvezményhálózat Kft. kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, hogy közreműködésével a civil szervezetek programjaikhoz minél több és folyamatos forráshoz juthassanak. Ezért a klasszikus, kártyafelmutatással működő kedvezményrendszerünk mellett 2016-ban létrehoztuk a pontgyűjtést és beváltást biztosító +Discount Közösségi Törzsvásárlói Programot, amelyben a kártyahasználathoz kötött közösségi vásárlásokkal a Kártyabirtokosok saját maguknak kedvezményekre váltható BonusPontokat, az általuk kiválasztott civil program finanszírozásához pedig AdományPontokat is gyűjtenek egyszerre. 

A Magyar Kedvezményhálózat adományozási programjával azt szeretnénk, ha minél több civil kezdeményezés megvalósulhatna, fenntarthatóan működhetne. Ezért a kedvezmény.HU oldalon történő regisztrációval valamennyi Magyarországon nyilvántartásba vett  civil szervezetnek (egyesület vagy alapítvány) lehetőséget biztosítunk arra, hogy konkrét szakmai programjával csatlakozhasson a +Discount Adományprogramhoz.

Az adományozási programunk keretében a Kártyabirtokosok 3 kattintással tehetnek egy jó ügyért: a kártyaszám megadásával kiválaszthatják azt a civil programot, amely számára közösségi vásárlásaikkal AdományPontokat gyűjthetnek. A civil szervezetek pedig programjaik megvalósításához az AdományPontok vissza nem térítendő pénzügyi támogatásra (adomány) történő beváltásával szerezhetnek forrást.