Miért a DigiCard intelligens hűségszoftver a legjobb megoldás?

A DigiCard Hűségszoftver vállalkozásuknak kész és működő, teljes körű megoldást jelent, amely a jutalompontok megszerzésével ismételt vásárlásra ösztönöz és támogatja egy fizetőképes, saját törzsvásárlói kör kiépítését Magyarország egyik legnagyobb többpartneres hűségprogramjaként.

Loyalty rendszerünk a nagyvállalati ügyfélélmény növelésére is alkalmas, az elérhető országos vásárlási kedvezményt biztosító partnerhálózatunkkal Önök erőforrást és időt takaríthatnak meg és nem kell a nulláról felépíteniük egy működő hűségprogramot. 

A DigiCard Hűségszoftver használatával a digitális kártya platformon (opcionálisan plasztikkártya gyártással együtt) önállóan paraméterezheti a vállalkozás saját hűségprogramját, a kártyatervezéstől kezdve, a pontfelírás és pontbeváltás egyedi szabályainak beállításán keresztül, a kártyakibocsátás és kártyaelfogadásig, ideértve a márkalogó alapú kiegészítő szolgáltatásokat. A teljes hűségprogram folyamat valós idejű átláthatóságot biztosít mind az Önök - mint kártyakibocsátók -, mind valamennyi kártyaelfogadó partner, mind kártyabirtokosaik számára.

A DigiCard megoldás a digitális azonosításra/beléptetésre, célzott támogatások kezelésére (ideértve az egyszeri vagy rendszeres, pénzbeli vagy természetbeni juttatásokat), lehetőséget biztosít törzsvásárlói kártya, feltölthető vagy fix áras ajándékkártya-utalvány és élménykupon-vocher kibocsátására is.
Az ajándékkártya és élménykupon utalványként értékesíthető a kedvezmény.HU Shopban - mint integrált online piactérben - saját eCommerce használatával és a megrendelésekhez kapcsolódó automatikus számlakibocsátással. A sikeres tranzakciók alapján a bevételek egyből az Önök számlájára érkeznek.

Megéri a DigiCard Hűségszoftvert választani, mert többet adunk, mint a tipikus pontgyűjtő vagy azonosító/beléptető rendszerek. Tulajdonosként és fejlesztőként is tisztában vagyunk azzal, hogy a vásárlói hűség többről kell szóljon, mint azonosításról és pontgyűjtésről: Önnek interakcióban kell maradnia törzsvásárlóival, kártyabirtokosaival és számukra folyamatosan megújjuló élményeket kell biztosítania az előzetes visszajelzések és fogyasztói szokások ismeretében ahhoz, hogy rendszeresen vásároljanak üzletében.

A DigiCard Hűségszoftverrel segítségére leszünk vállalkozásuknak abban, hogy olyan hűségstratégiát alakíthassanak ki és olyan hűségprogramot építhessenek fel, amely az ügyfélélmény növelésével az ügyfélmegtartást és a vevőszerzést egyaránt támogatni képes.

A legmagasabb színvonalú innovatív szolgáltatásokat fejlett informatikai eszközök segítségével biztosítjuk, melyek előre tervezhető és rejtett költségektől mentesen elérhetők. 

A DigiCard Hűségszoftver által biztosított innovatív technológiák a fogyasztók számára gyors és kényelmes megoldásokat jelentenek, használatuk egyszerű, amely támogatja a személyre szabott jutalmak, vásárlási élmények célzott kommunikációját.

Az online rendszerünk valós időben dolgozza fel a tranzakciókat, így azonnal elérhetőek az egyenlegek, amely a velünk megvalósított hűségprogramokat még vonzóbbá teszi az ügyfeleik, vásárlóik számára.

A DigiCard Loyalty használatával vállalkozásuk versenyképes tud maradni anélkül, hogy leértékelné termékeit, szolgáltatását. 

Hozzon létre egy intelligens DigiCard Loyalty-fiókot

Egy sikeresen megvalósított törzsvásárlói program komoly profitnövelő eszköz lehet a vállalkozás kezében, hiszen a tudatos vásárlás egyre népszerűbb és elterjedve - a felmérések szerint - ma már a fogyasztók háromnegyede szívesebben vásárol ott, ahol a hűségét elismerik és jutalmazzák.

Vállalkozásuk számára a DigiCard Loyalty hűségkezelő szoftver működő és komplex eszköztárával az ideális választás az ügyfelek megtartásához, a vevőszerzéshez. Használatával a vásárlói hűség jutalmazásával visszatérő vevőkör építhető. Ahol van Internet, ott a rendszer is elérhető és azonnal használható.
A szolgáltatás megrendelését követően kerül sor a Business fiók aktiválására és igény esetén a digitális kártyakibocsátás mellett igény esetén a saját kártyaelőlap arculatú plasztikkártyák gyártására és szállítására. 

A DigiCard fenntartható, saját ügyfélelkötelezettségi és hűségprogram megvalósítását teszi lehetővé mind a B2C, B2B és B2I szegmensben, mert az értékesítést hatékonyan támogathatja.

Olyan digitális azonosítás/beléptetés, támogatáskezelés, tagnyilvántartás/-kezelés, kedvezményprogram (ideértve a Magyar Kedvezményhálózat márkalogós és érvényes kártyák felmutatásával igénybe vehető ajánlatok kedvezmény.HU oldalon történő megjelenését is), törzsvásárlói jutalmazás, ajándékkártya és élménykupon  kibocsátás és értékesítés megoldást kapnak tőlünk a DigiCard Hűségszoftver használatával, amelyet ugyazon a Business platformon érhetnek el.

Az innovációk beépítésével, folyamatosan bővített API-készlettel - külön fejlesztési költség nélkül - rendszerünk folyamatosan megújul, használata pedig az áttekinthető adminisztrációs felületen keresztül egyszerű, alkalmazásba vétele ugyanakkor rendkívül rugalmas. A valós idejű interakciók zökkenőmentesen élményt nyújtanak minden csatornán.

Önök a teljesen integrált analítikai motor segítségével, az adatvédelmi törvényeknek megfelelő környezetben, több csatornán keresztül gyűjthetnek a fogyasztói szokásokról adatokat és a hasznos információk alapján személyre szabottan tudják befolyásolni a vásárlói döntéseket, az ügyfél viselkedését. 

A végpontok partnerség-menedzsmentje (ideértve a kártyaelfogadást is) webes és a Google Play Áruházban ingyenesen elérhető mobil alkalmazás, mint adminisztrációs programkezelő eszközrendszerekkel valósul meg.

Az ajánlat-közzétételi és kártyaelfogadói modul a kedvezmény.HU portálon történő megjelenéssel vállalkozása üzleti céljainak elérése szempontjából hatékony megjelenést biztosít.
A hűségprogram tervezés modul kártyatervező egységet is tartalmaz, amely lehetővé teszi az üzleti felhasználók számára, hogy akár több különböző típusú kártyaprogramot (így például: hűségkártya, ajándékkártya, bérletkártya, szociális kártya) könnyedén kezeljenek. 
A szabályok motorja lehetővé teszi, hogy a hűségprogram menedzserek adminisztrátorként az aktuális hűségprogram stratégiai elképzelésekkel összhangban beállítsák az összes jutalmazási folyamathoz kapcsolódó szabályokat (ideértve a pontfelírás vagy pontbeváltás, vagy a személyre szabott jutalmazásokat is). 
Az adatbázisokra épített kereső modul átfogó. funkcionális, vagy speciálisan a végpontokra történő szűrés lehetőségét kínálja. 
A DigiCard Loyalty a személyre szabott jutalmazási koncepcióján alapul, amely az összegyűjtött törzsvásárlói pontok vagy ajándékkártya egyenleg segítségével lehetővé teszi, hogy a kártyabirtokos részben vagy egészben a számára fontos terméket vagy szolgáltatást megvásárolja.
A DigiCard Loyalty rendelkezik egy hatékony kommunikációs modullal, amely sablonok választásával is biztosítja a teljes, egyéni vagy az előzetesen szűkített adatbázis alapján a személyre szabott egyszeri vagy rendszeres kommunikációt.
A felhasználó természetes személyek regisztrációját biztosító klubtag kezelő modul megkönnyíti a kártyaaktiválást és egyéb user fiókműveletek elvégzését a felhasználói fiókban, ahol a profilfrissítés, a feliratkozások, az előfizetések, a személyes preferenciák beállítása és a panaszkezelés is biztosított.
A jótékonysági modul a civil szervezetek programjainak vásárláshoz kötött támogatásával egyidejűleg építi a márkahűséget, miközben döntési szabadságot biztosít, hogy a költés után hova kerüljön az adományösszeg.
Az elszámolóház modul - a saját számlázz.hu fiókkal rendelkezőknek a Business fiókban beállítható automatikus számlázással - nyomon követi és nyilvántartja a használat során keletkezett összes tranzakciót. Ezek lehetővé teszik a rendszer felhasználói számára, hogy valós időben nyomon kövessék a hűségprogram működését.
A DigiCard hűségrendszer jelentés és statisztikai modulja a hűségprogram összes fő funkcionális területén lehetővé teszi az adatelemzést.
Az adminisztrációs modulon keresztül a jogosultsággal bíró program menedzserek hozzáférnek a felhasználói profilok kezeléséhez és szerepeket oszthatnak ki, valamint a törzsadattáblákat is kezelhetik.

logo
Kereskedőknek
A vállalkozás üzleteihez párosított mobil eszközökkel egyidejűleg, az előzetesen beállított pontfelírási és pontbeváltási szabályok szerint, automatizáltan és könnyen kezelheti a vásárlásokhoz kapcsolódó jutalmazást. Plusz saját ajándékkártyákkal azonnali bevételhez juthat és 100%-os vásárlói hűséget építhet.
DigiCard Loyalty megoldás kereskedőknek »
logo
Szolgáltatóknak
Egyszerűen csak egy e-mail cím és egy név szükséges ahhoz, hogy kiemelt vásárlóit a saját arculatú hűségkártyára a vásárlással egyidejűleg felírt pontokkal megjutalmazza, amivel egy folyamatosan bővülő, visszatérő vendégkört építhet. Mindehhez teljes körű hűségrendszert biztosítunk Önnek, fejlesztési költségek nélkül.
DigiCard Loyalty megoldás szolgáltatóknak »
logo
Vendéglátóknak
Tudta, hogy az éttermi hűségpontok akár 35%-kal is növelhetik a visszatérő vendégek számát? Ehhez egy gyors és tetszőleges számú mobil terminállal működtethető hűségprogram rendszert szállítunk Önöknek, amely a pontfelírás és pontbeváltás mellett az élménykupon kibocsátását és értékesítését is lehetővé teszi.
DigiCard Loylaty megoldás vendéglátóknak »
MKH VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNY
A DigiCard promóciós motorja többféle kedvezménytípust támogat. Kedvezményes ajánlat rögzítésekor (amely Rendszerünkben a kedvezmény.HU portálon ...
Tovább olvasom
HŰSÉGPONT KÁRTYARENDSZER
A DigiCard promóciós motorja többféle kedvezménytípust támogat. Kedvezményes ajánlat rögzítésekor (amely Rendszerünkben a kedvezmény.HU portálon ...
Tovább olvasom
ÉLMÉNYKUPON UTALVÁNYRENDSZER
A DigiCard utalványrendszer több modulból áll. Működőképes digitális kártyákkal és plasztikkártyákkal, digitális vagy fizikai utalványokkal ...
Tovább olvasom
AJÁNDÉKKÁRTYA UTALVÁNYRENDSZER
Az ajándékkártya (mint egycélú utalvány) DigiCard hűségszoftver használatával történő kibocsátása 100% - os vásárlói hűséget ...
Tovább olvasom
logo
Ajánlatkérés