Miért a kedvezmény.HU kártya a legjobb megoldás az ügyfélélmény növelésére?

Ha Önök gyors és költséghatékony megoldást keresnek hűségkártya programjuk, munkavállalói motivációs programjuk, tagkártya programjuk vagy a város kártyaprogramjának sikeres megvalósításához, de nem akarnak mindent a nulláról kezdeni - vállalva annak teljes költségét és minden kockázatát, egy kedvezményrendszer folyamatos fejlesztési teendőit -, akkor a legjobb és legegyszerűbb megoldás, ha megvásárolják a védjegyhasználati jogot és saját arculatú kedvezmény.HU márkalogóval ellátott kártyát adnak ügyfeleiknek és munkavállalóiknak, amely hozzáadott értéket teremt: motivál, növeli az elkötelezettséget és az ügyfélélményt, mert kedvezményadó márkapartnereinknél, az ország számos pontján előnyökkel jár. 

Önöknek ahhoz, hogy egy országos kártyaelfogadó hely hálózattal rendelkező, vásárlási kedvezményeket biztosító, kész kártyaprogrammal elindulhassanak - vagy a már működő programot a kedvezmény.HU -val lendületbe hozzák - nem kell mást tenniük, mint a kedvezmény.HU védjegyet - hasonlóan a VISA és MasterCard védjegyeknek a bankkártyákon történő megjelenéséhez - elhelyezni a saját arculatú kártyáikon. A kártyákat vonalkód-sorszám szerint (plasztikkártya esetén NFC-vel is) regisztráljuk a rendszerünkben - beállítva a jogszerű védjegyhasználat lejárati idejét - és az Önök saját arculatú kártyaprogramja azonnal működik: a kártyabirtokos a kedvezmény.HU kártya felmutatásával igénybe tudja venni a szerződött elfogadóhelyeink által biztosított - mindenkori ajánlatokban szereplő - azonnali vásárlási kedvezményeket és más egyéb előnyökhöz is hozzáférhet.

A jogszerű védjegyhasználattal Önöknek rendelkezésére áll a kedvezmény.HU szolgáltatás portfóliójának összes eleme, illetve a rendszerfejlesztésünk során kialakuló jövőbeni szolgáltatásaink is.  Olyan kártyamegoldások, melyek rejtett költségektől mentesek és használatukkal Önök kiszámítható módon tudják működtetni és fenntarthatóan fejleszteni kártyaprogramjukat, növelve ezzel versenyelőnyüket is a piacon. 

Csak az E.ON Jutalomkártya Program keretében 400 ezer védjeggyel ellátott kártyát és 2,5 millió védjeggyel ellátott kupont gyártottunk, a kapcsolódó folyamatokat teljeskörűen menedzselve, amely már önmagában is meggyőző referencia lehet az Önök számára.

Igény esetén komplex szolgáltatás nyújtunk, ideértve a kreatív tervezést, a kártyagyártást, megszemélyesítést, a boríték és kísérőlevél gyártást, borítékolást és a postázással kapcsolatos logisztikai teendőket. Működtetjük a kedvezmény.HU ügyfélszolgálatot, kezeljük az esetleges fogyasztói panaszokat és micro-site weboldalt is biztosítunk Önöknek a kártyaprogramhoz, valamint a program kommunikációját támogató anyagokat szerkesztünk és bocsátunk az Önök rendelkezésére.

Védjegyhasználatra épülő kedvezményrendszerünk jutalmazási- vagy ügyfélélmény-programok megvalósítására, digitális azonosításra / beléptetésre, tagnyilvántartásra, célzott támogatások, munkavállalói juttatások kezelésére (ideértve az egyszeri vagy rendszeres, pénzbeli vagy természetbeni juttatásokat, valamint az elszámolóházban történő tranzakció követést is) használható.

A védjegyhasználat megrendelésének folyamatába integrált kártyatervező segítségével Önök egyszerűen megtervezhetik saját kedvezmény.HU kártyájukat és létrehozhatják rendszerünkben a kártyacsoportot, de lehetőség van az előre grafikus által megtervezett kártyadesign szerinti kibocsátásra is. A jóváhagyott arculattal a plasztik- és/vagy digitális kártyák sorszám szerint folyamatosan kibocsáthatók, ideértve azok érvényességi idejének rugalmas meghosszabbítását is.

védjegyhasználati szerződés megkötése online a legegyszerűbb. Végighaladva a szerződéskötés folyamatán, Önök létrehozzák a rendszerünkben saját kártyacsoportjukat. A védjegyhasználati díjat a választott fizetési módnak megfelelően tudja rendezni az előre meghatározott időszakra, amelyet követően kezdődhet el a plasztikkártyák gyártása, illetve a digitális kártyamegoldás is rendelkezésükre áll. Természetesen személyesen is rendelkezésükre állunk, prezentálunk, válaszolunk és szakmai támogatást nyújtunk. Keressenek bizalomal elérhetőségeinken!

A kedvezmény.HU védjegyhasználattal Magyarország egyik legnagyobb többpartneres kedvezményrendszerét tesszük elérhetővé az Önök és kártyabirtokosaik számára: a kártyák felmutatásával igénybe vehető azonnali vásárlási kedvezmények mellett, kedvezménypontok megszerzésével és beváltásával is előnyöket biztosíthatnak ügyfeleiknek és munkavállalóiknak. A rendszer olyan személyre szóló kiegészítő szolgáltatásokat is biztosít, mint például a kártyabirtokos születésnapi köszöntése vagy a neki dedikált elfogadóhelyi élményajándékok. 

A kedvezmény.HU kártyáknak az ügyfeleknek és a munkavállalóknak történő átadásával Önök versenyképesek tudnak maradni anélkül, hogy leértékelnék termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Fejlesztési költségek nélkül, azonnal lehet egy működő kártyaprogramjuk, akár plasztikkártya, akár mobiltelefonra optimalizált digitális kártya megoldással.

Védjegyhasználóként a rendszerünk egy fenntartható, ügyfél elkötelezettséget és vásárlói hűséget erősítő, saját kártyaprogram megvalósítását teszi lehetővé mind a B2C, B2B és B2I szegmensben, amely az értékesítést is hatékonyan támogathatja. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal, a legjobb megoldást kínáljuk az Önök részére.

Növeljék vállalkozásuk bevételét a kedvezmény.HU közösségi kártya elfogadásával!

A kedvezmény.HU Hűségszoftverrel többet adunk kereskedő partnereinknek, mint a tipikus kedvezménykártya, pontgyűjtő vagy azonosító/beléptető rendszerek. Ha kereskedőként szeretnének csatlakozni és vállalkozásukat a kártyaelfogadással erősíteni, akkor a Kereskedői csatlakozás kitöltésével legyenek kedvezmény.HU márkapartnerek.

A kereskedői csatlakozást követően, ajánlataikat egyszerűen közzé tudják tenni a kedvezmény.HU portálon és vállalkozásuknak a Magyar Kedvezményhálózat kedvezmény.HU védjegyekkel ellátott kártyák elfogadásával lehetősége nyílik arra, hogy profitáljon a kedvezmény.HU Közösségi Törzsvásárlói Program nyújtotta előnyökből, ideértve a feltölthető, illetve fix áras ajándékkártya-utalvány vagy élménykupon-vocher kibocsátásának lehetőségét is.

Az ajándékkártya vagy élménykupon utalvány közvetenül értékesíthető a kedvezmény.HU Shopban - mint integrált online piactérben - saját CIB eCommerce vagy SimplePay használatával és a megrendelésekhez kapcsolódó automatikus számlakibocsátással. A piactérből a sikeres tranzakciók alapján a bevételek egyből az Önök számlájára érkezhetnek. A szolgáltatás webáruházat is magában foglaló kedvezmény.HU microsite vagy saját domainen keresztül elérhető komplex weboldal létrehozásásnak lehetőségét is biztosítja.

A kereskedői adminisztrációs felületen tetszőlegesen megszerkesztheti és publikálhatja a kedvezmény.HU kártyabirtokosoknak ajánlatait, elfogadóhelyként paraméterezheti vállalkozásuk saját hűségprogramját, értve ezalatt a pontfelírás és pontbeváltás egyedi szabályainak beállítását is vagy a személyre szabott élményajándékokkal történő vevőszerzést.

A kedvezmény.HU Hűségszoftverrel többet adunk kereskedő partnereinknek, mint a tipikus kedvezménykártya, pontgyűjtő vagy azonosító/beléptető rendszerek. 

Tisztában vagyunk azzal, hogy a vásárlói hűség többről kell szóljon, mint kártyafelmutatásról, azonosításról és pontgyűjtésről: Önöknek interakcióban kell maradnia a törzsvásárlókkal és számukra folyamatosan megújjuló élményeket kell tudni biztosítaniuk az előzetes visszajelzések és fogyasztói szokások ismeretében ahhoz, hogy rendszeresen vásároljanak az Önök üzletében.

A kedvezmény.HU Hűségszoftverrel segítségére leszünk vállalkozásuknak abban, hogy kártyaelfogadó partnerként olyan hűségstratégiát alakíthassanak ki és olyan hűségprogramot építhessenek fel, amely az ügyfélélmény növelésével az ügyfélmegtartást és a vevőszerzést egyaránt támogatni képes.

A kereskedői csatlakozást követően, a kedvezmény.HU márkapartnereként a fizetőképes kártyabirtokosi vevőkörből építhetnek saját törzsvásárlói kört, visszatérő vásárlókat szerezve.

A legmagasabb színvonalú innovatív szolgáltatásokat fejlett informatikai eszközök segítségével biztosítjuk, melyek előre tervezhető és rejtett költségektől mentesen elérhetők. Például a Google Play áruházból ingyenesen letölthető MKH ADMIN komplex kártyaelfogadó alkalmazás rugalmas megoldást biztosít a kereskedők számára, akik a mobil eszközt a kerskedői adminisztrációs felületen keresztül az üzlethez párosíthatva azonnal kedvezmény.HU kártya elfogadó termináljaként tudják azt használni.

A kedvezmény.HU Hűségszoftver által biztosított innovatív technológiák a kártyabirtokos fogyasztók számára gyors és kényelmes megoldásokat jelentenek, használatuk egyszerű, amely támogatja a személyre szabott jutalmak, vásárlási élmények célzott kommunikációját.

Az online rendszerünk valós időben dolgozza fel a tranzakciókat, így azonnal elérhetőek az egyenlegek, amely kereskedő partnerinknek számára a kedvezmény.HU kártyaelfogadást még vonzóbbá teszi és az ügyfeleik, vásárlóik számára is megelégedettséget biztosít.

Ajánlatkérés