+Discount Közösségi Törzsvásárlói Program

Útmutató a +Discount kártyahasználathoz

Ön ugyanazzal a +Discount kártyájával (helyi szinten) több Partnernél gyűjtheti (üzletben vagy webáruházban történő vásárlások során) a BonusPontokat! Egyszerűen a kártyaolvasóval beolvassák a +Discount plasztikkártyáját vagy digitális kártyáját a Programban résztvevő kereskedő vagy szolgáltató Partnerek minden alkalommal, amikor a pénztárnál vásárol és Ön automatikusan pontokat szerez (Normál BonusPontok)

Normál pontgyűjtés esetén, amelyik Partnernél gyűjtötte a BonusPontokat (kinél mennyit) ott válthatja be azokat kedvezményekre. A Partnerek maguk határozzák meg, hogy mekkora vásárlási összeg után mennyi BonusPont gyűjthető náluk és beváltáskor mekkora maximális kedvezmény járhat a BonusPontjaiért. Ezeket az információkat a Partnerek ajánlati lapjai tartalmazzák (ajánlatok), amelyeket a kedvezmény.HU (+Discount Outlet) Portálon tekinthet meg (itt személyre szabottan kereshet is az ajánlatok között).

Példa: A Széchenyi Kertvendéglőben (Budapesten a Városligetben) minden 100 Ft költés után Ön 15 BonusPontot gyűjt, és az összegyűjtött pontjait beváltáskor maximum a fogyasztás végösszegének 30%-áig (1 BonusPont = 1 kedvezmény Ft) tudja beváltani.

Amint a kártyáját megkapta, azonnal tudja azt BonusPont gyűjtésre használni. A vásárlási kedvezmények BonusPont beváltással történő igénybevételéhez az első beváltást megelőzően kártyáját a kedvezmény.HU -n regisztrálnia kell (kártyaaktiválás), mivel a pontbeváltás csak PIN-kóddal rendelkező kártyákkal lehetséges, amelyet a kártyaregisztrációt követően (a Saját fiókban megadott e-mail címére) kap meg.

Extra pont kuponokkal ExtraBonus

Ha a +Discount Közösségi Törzsvásárlói Program Partnereknél azok eKuponjaival vásárol, akkor Extra BonusPontokat kaphat. A személyre szabott eKuponokat a kedvezmény.HU oldalon bejelentkezve a "Saját fiók/Ajánlatok nekem" oldalon érheti el (digitális e-Kuponok) vagy postai úton (a Saját fiókjában megadott címre) kaphatja meg.

Példa: Ahelyett, hogy 20 BonusPontot gyűjtene a vásárlása során, Ön 100 BonusPontot fog kapni egy 5x ExtraBonus eKuponnal, ha azt a kuponkibocsátó Partnernél felhasználja.

AdományPontok gyűjtése civil programok részére

Azzal, hogy Ön élvezi a +Discount Közösségi Törzsvásárlói Program előnyeit és rendszeresen használja +Discount kártyáját, egy civil szervezet programjának megvalósítását is támogatja. A támogatható szakmai civil programok közül Ön kiválaszthatja melyik programot szeretné támogatni, amennyiben ezt nem teszi, akkor a +Discount AdományProgram Központon keresztül történik az Ön vásárlásai után egy civil program támogatása.

Promóciós kódokkal bárhol felhasználható JutalomBonus!

Ha Ön egyedi +Discount Partner Promóciós Kóddal rendelkező terméket vásárol, akkor minden regisztrált (a kedvezmény.HU promóciós felületen beváltott) kód után egyedi JutalomBonust kap, amely JutalomBonus Pontokat bármelyik +Discount Partnernél vásárlási kedvezményekre válthatja (nincs a JutalomPont beváltáskor Partnerhez kötöttség).

Az Ön előnyei a +Discount Közösségi Törzsvásárlói Programban

Nagyon kényelmes, Ön egy kártyával valamennyi +Discount Partner törzsvásárlói akcióit elérheti (nem kell minden Partnerhez külön kártya) és ha rendszeresen használja kártyáját, akkor gyorsabban és több BonusPontot gyűjthet, melyek beváltásával az adott Partnernél (ahol a pontokat gyűjtötte) hamarabb a maximális kedvezményben részesülhet!

A személyre szabott ExtraBonus eKuponokkal még több pontot gyűjthet, amelyekért még több kedvezményt kaphat a beváltásnál (a Saját fiók/Ajánlatok nekem oldalon elérhető személyre szabott ExtraBonus eKuponokat nem kell külön aktiválnia, azok bejelentkezve egyszerűen beválthatóak és a beváltással pontegyenlegén az Extra BonusPontok azonnal jóváírásra kerülnek).

Társadalmilag felelős fogyasztóként, +Discount közösségi vásárlásaival támogatja egy civil szervezet programjának megvalósulását (kiválaszthatja a regisztrált civil programok közül, hogy melyiket szeretné támogatni).

A Programba bevont promóciós termékek egyedi kódjaival JutalomBonus Pontokat szerezhet, amelyeket kötöttség nélkül, bármelyik +Discount Partner vásárlási kedvezményeire beválthat. 

Kényelmesen, saját fiókjában nyomon követheti +Discount tranzakcióit és pontegyenlegét, valamint mobiltelefonján mindig kéznél van digitális kártyája, amelyet bejelentkezés után a "Kártyáim" részben érhet el.

A főkártya regisztrációját követően társkártyákat regisztrálhat a Saját fiók/Kártyáim felületen, amit követően valamennyi fiókjához regisztrált +Discount kártya elfogadóhelyeken történő használatával pontegyenlege növelhető és egyenlegéről bármelyik kártyával beválthatóak az összegyűjtött BonusPontok vásárlási kedvezményekre (amelyik Partnernél gyűjtötte a pontokat, ott tudja beváltani).

A +Discount Közösségi Törzsvásárlói Programban személyes adatait biztonságosan kezeljük és az Ön kifejezett engedélye nélkül nem adjuk át azokat harmadik fél részére.

Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! 

A Magyar Kedvezményhálózat Ügyfélszolgálata 

Telefon: +36 (20) 4-996-446 (munkanaponkon 9:00 - 15:00)
E-mail: info@kedvezmeny.hu