LEGYEN SAJÁT CÉGES +DISCOUNT KÁRTYÁJA!

Járjon az élen az ügyfél jutalmazásban, növelje vásárlóinak számát: tervezze meg saját +Discount kártyáját a kedvezmény.HU oldalon online és profitáljon a kártyakibocsátásból! 

Szolgáltatásunk megvásárlásával Ön vállalkozása megelégedett törzsvásárlóinak számát növelheti, kártyabirtokosai pedig egyetlen kártya használatával jelenleg több, mint 1500 elfogadóhelyen azonnali vásárlási kedvezményeket is igénybe vehetnek majd az érvényességi idő alatt.

Saját céges +Discount kártyával többszörösen is jól járhat: növelheti a brand, a termékei vagy szolgáltatásai iránti keresletet, mert az ügyfélélmény növelésével pozitívan befolyásolhatja a vásárlási kedvet. 

Saját arculatú +Discount kártyát kibocsátani és ezzel profitálni egyszerűbb, mint gondolná: a kártyatervezést követően a digitális kártyák azonnal elérhetőek, és a plasztikkártyák gyártása is csak maximum 15 munkanap. A jutalmazási szabályzatot (hogy ki, milyen feltételekkel juthat a saját hűségkártyához) Önök, mint kártyacsoport menedzserei alakíthatják ki. A kártyaátadását követően a szolgáltatásokat a Kártyabirtokos azonnal elérheti, a kedvezmény.HU vásárlási kedvezményeket igénybe veheti.Amit kínálunk több, mint egy kedvezménykártya: komplex céges kártyamegoldás, amely praktikus és költséghatékony a vállalkozása számára. Az alábbiakban segítünk Önnek a döntésben.

+Discount kártyakibocsátóként nem kell a nulláról felépíteniük vállalati hűségprogramjukat. Szolgáltatásunkkal humán erőforrást, időt és költségeket takaríthatnak meg. A saját céges arculatú +Discount kártyákkal a kézhezvételt követően a kedvezményes vásárlási lehetőségek azonnal elérhetők országos partnerüzlet-hálózatunkban.

Ha Önnek működő vállalkozása van, akkor kattintson ide, tervezze meg saját céges +Discount kártyáját és használja ki az abban rejlő lehetőségeket! 

A kedvezmény.HU adminisztrációs rendszer használata a mobiltelefonra optimalizált saját céges +Discount kártyaprogram elérését biztosítja az Ön számára. A saját arculatú digitális +Discount kártyákat akár egyedi ügyfél azonosítók (például: szerződés szám, ügyfélszám) alapján is kibocsáthatják rendszerünkben (a digitális kártyát a kedvezmény.HU oldalon a saját fiókba bejelentkezve érheti el a Felhasználó a "Kártyáim" alatt). Ezzel a megoldással a (fizikai) kártyagyártás és logisztikai költségeket megtakarítva, a leggyorsabban és a legköltséghatékonyabb módon valósíthatja meg kártyaprogramját.

A saját arculatú +Discount plasztikkártyák gyártási ideje a nyomdakész kártyakreatív véglegesítésétől számítottan maximum 3 hét. Igény esetén a kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítjuk (például: grafikai tervezés, kísérőlevél és boríték gyártása, perszonalizáció adatbázis szerint, kártya felragasztása kísérőlevélre, borítékolás, központi szállítás az OLK-ba, ahonnan a Magyar Posta a vállalkozásukkal kötött megállapodás alapján és díjon kézbesíti a kártyákat a címzetteknek).

A kártyahasználat nyomon követhető

Kártyaelfogadó Partnereink mind a plasztikkártya, mind a digitális kártya használatát internetes eszközzel rögzíteni tudják a kedvezmény.HU oldalon vagy a kártyakezelő alkalmazással. A rögzített kártyahasználat információkat az Önök kapcsolattartója (kijelölt program menedzser) saját kártyájával bejelentkezve az adminisztrációs felületre, jogosultsága szerint megtekintheti. Statisztikai célból a teljes vagy a szűrt kártyahasználattal kapcsolatos információk (anonim módon) exportálhatók, majd kiértékelhetők. Ezen következtetések alapján saját kártyaprogramjuk bármikor az ügyféligények szerint továbbfejleszthető.

Magyar Kedvezményhálózat: a hűségprogramok szakértője

A Magyar Kedvezményhálózat az elmúlt 20 évben már több nagyvállalati hűségprogram (például: Credit Suisse, Budapest Bank, Citibank, E.ON, Ibiden Hungary, Duna Autó) megvalósítása során bizonyította, hogy professzionális megoldásaival, a kedvezményszolgáltatások minőségi fejlesztésével, stabil cégháttérrel és fejlesztői kapacitással, valamint a felhasználói élmények folyamatos megújításával, tudásbázisával bármilyen loyalty program igényre választ tud adni. Nevünk ismert és elismert, nemcsak a piaci szektorban (magánszféra), hanem az önkormányzati (városkártyákat kibocsátó) közszférában is. Mi a legjobb tudásunkat adjuk az Önök vállalati hűségprogramjához.

Hogyan leszünk a segítségükre?

Az elérendő üzleti célokhoz szállítunk megoldásokat. Ennek érdekében feltesszük majd azokat a kérdéseket, amelyekre adott válaszok a sikeres megvalósításhoz és a folyamatos fejlesztéshez szükségesek. Szakembereink jól ismerik a vállalati loyalty programok gyakorlati praktikáit és buktatóit is. Megbízóink részére kiszámítható stabilitást nyújt, hosszú távon tervezhető együttműködést alapoz meg, hogy saját fejlesztői háttérrel rendelkezünk és az általunk értékesített szolgáltatások felett teljeskörűen rendelkezünk; valamint szakmai tapasztalatunknak köszönhetően az operatív megvalósítási folyamatokba tudjuk helyezni a cég (mint megbízó) elvárásait, kiválasztva és alkalmazva azokhoz a legjobb megoldásokat.

Hallgassunk Richard Brandsonra: Vágjunk bele!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné, hogy 15-20 perces kártyaprogram prezentációnkat is bemutassuk Önöknek (megismerve igényeiket és megválaszolva döntéshozói kérdéseiket), akkor ide kattintva tudja felvenni velünk a kapcsolatot vagy keresse ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeken.

Amennyiben már döntött, az online kártyatervezéshez és a megrendeléshez kattintson ide. 

A Magyar Kedvezményhálózat Ügyfélszolgálata

Telefon: +36 (20) 4-996-446 (munkanaponkon 9:00 - 15:00)
E-mail: info@kedvezmeny.hu

Megjegyzés: A Magyar Kedvezményhálózat nem kívánja Partnerprogramját kiterjeszteni politikai pártokra, vagy politikai szervezetekre.