Ügyfélmegtartás, ügyfélszerzés, ügyfél jutalmazás

Csatlakozzanak Önök is a Magyar Kedvezményhálózat Partnerprogramhoz, adjanak ügyfeleiknek saját arculatú +Discount Jutalomkártyát!

Járjanak az élen az ügyfélmegtartásban és szerezzenek új ügyfeleket! A Magyar Kedvezményhálózat Jutalomkártya szolgáltatásnak ügyfeleik részére történő megvásárlásával Önök lehetőséget biztosíthatnak számukra, hogy egyetlen kártya használatával több, mint 1500 elfogadóhelyen azonnali vásárlási kedvezményeket vehessenek igénybe az érvényességi idő alatt bármennyiszer és olyan élményekkel gazdagodhassanak, amely növeli a brand, termékeik vagy szolgáltatásaik iránti elégedettséget. Mindez pedig ösztönzőleg, pozitívan kihathat a vásárlási kedvre is. 

Amit kínálunk több, mint egy kedvezménykártya: komplex vállalati loyalty program megoldás, amely praktikus és költséghatékony az Önök számára. Használják ki a lehetőséget és adjanak saját arculatú +Discount Jutalomkártyát ügyfeleinek! Az alábbiakban segítünk Önnek a döntésben.

Az E.ON is a Magyar Kedvezményhálózat Jutalomkártya programját választotta, amivel most Önök is jól járhatnak.

Jutalomkártya szolgáltatásunkkal nem kell a nulláról felépíteniük vállalati loyalty programjukat. Ezzel humán erőforrást, időt és költségeket takaríthatnak meg. A saját céges arculatú +Discount Jutalomkártyákkal a kézhezvételt követően a kedvezményes vásárlási lehetőségek azonnal elérhetőek rendszerünkben.

A Magyar Kedvezményhálózat Partner Programhoz csatlakozni és a Jutalomkártya szolgáltatást ügyfeleiknek biztosítani egyszerűbb, mint gondolnák: ajánlatunk alapján igényeiknek megfelelően paraméterezhetik a kártyaprogramot (arculat, darabszám, kártyaszabályzat: hogy ki, milyen feltételekkel juthat a kártyához), a szerződés létrejötte után, a kártyatervezést követően a plasztikkártyák gyártása maximum 3 hét. De választhatják a mobiltelefonra optimalizált ügyféljutalmazást is, amikor egyedi ügyfél azonosítók (például: szerződés szám) alapján rendszerünkben elérhető digitális kártyával vehetőek igénybe a vásárlási kedvezmények a partnerüzletekben (a digitális kártyáját a kedvezmény.HU oldalon a saját fiókba bejelentkezve érheti el a Felhasználó a "Kártyáim" alatt). Az utóbbi megoldással a (fizikai) kártyagyártás költségeit is megtakaríthatják, de a két megoldás kombinálva is alkalmazható, amennyiben az ügyfélkör ezt megkívánja.

Amennyiben plasztikkártya kerül kibocsátásra, akkor igény esetén a kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítjuk (például: grafikai tervezés, kísérőlevél és boríték gyártása, perszonalizáció adatbázis szerint, kártya felragasztása kísérőlevélre, borítékolás, központi szállítás az OLK-ba, ahonnan a Magyar Posta az Önökkel kötött megállapodás alapján és díjon kézbesíti a kártyákat ügyfeleiknek).

A kártyahasználat nyomon követhető

Kártyaelfogadó Partnereink mind a plasztikkártya, mind a digitális kártya használatát rögzíteni tudják a kedvezmény.HU oldalon, amely információkat az Önök kapcsolattartója (program menedzsere) saját kártyájával bejelentkezve az adminisztrációs felületre, jogosultsága szerint megtekintheti. Statisztikai célból a teljes vagy a szűrt kártyahasználattal kapcsolatos információk (anonim módon) exportálhatók, majd kiértékelhetők. Ezen következtetések alapján saját Jutalomkártya Programjuk bármikor az ügyféligények szerint továbbfejleszthető.

Magyar Kedvezményhálózat: a hűségprogramok szakértője

A Magyar Kedvezményhálózat az elmúlt 20 évben már több nagyvállalati hűségprogram (például: Credit Suisse, Budapest Bank, Citibank, E.ON, Ibiden Hungary, Duna Autó) megvalósítása során bizonyította, hogy professzionális megoldásaival, a kedvezményszolgáltatások minőségi fejlesztésével, stabil cégháttérrel és fejlesztői kapacitással, valamint a felhasználói élmények folyamatos megújításával, tudásbázisával bármilyen loyalty program igényre választ tud adni. Nevünk ismert és elismert, nemcsak a piaci szektorban (magánszféra), hanem az önkormányzati (városkártyákat kibocsátó) közszférában is. Mi a legjobb tudásunkat adjuk az Önök vállalati hűségprogramjához.

Hogyan leszünk a segítségükre?

Az elérendő üzleti célokhoz szállítunk megoldásokat. Ennek érdekében feltesszük majd azokat a kérdéseket, amelyekre adott válaszok a sikeres megvalósításhoz és a folyamatos fejlesztéshez szükségesek. Szakembereink jól ismerik a vállalati loyalty programok gyakorlati praktikáit és buktatóit is. Megbízóink részére kiszámítható stabilitást nyújt, hosszú távon tervezhető együttműködést alapoz meg, hogy saját fejlesztői háttérrel rendelkezünk és az általunk értékesített szolgáltatások felett teljeskörűen rendelkezünk; valamint szakmai tapasztalatunknak köszönhetően az operatív megvalósítási folyamatokba tudjuk helyezni a cég (mint megbízó) elvárásait, kiválasztva és alkalmazva azokhoz a legjobb megoldásokat.

Hallgassunk Richard Brandsonra: Vágjunk bele!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné, hogy 15 perces Jutalomkártya prezentációnkat is bemutassuk Önöknek (megismerve igényeiket és megválaszolva döntéshozói kérdéseiket), akkor ide kattintva tudja felvenni velünk a kapcsolatot vagy keresse ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeken. 

A Magyar Kedvezményhálózat Ügyfélszolgálata

Telefon: +36 (20) 4-996-446 (munkanaponkon 9:00 - 15:00)
E-mail: info@kedvezmeny.hu

Megjegyzés: A Magyar Kedvezményhálózat nem kívánja Partnerprogramját kiterjeszteni politikai pártokra, vagy politikai szervezetekre.