Vásárlási kedvezmény MKH logós kártyafelmutatással

Útmutató a Magyar Kedvezményhálózat logós kártyahasználathoz

Ön nagyon egyszerűen (a klasszikus módon), az érvényes Magyar Kedvezményhálózat (MKH) "almás" logós kártya felmutatásával országszerte igénybe veheti a márkapartner elfogadóhelyeken az azonnali vásárlási kedvezményeket. A kártyaelfogadó Partnerek a kártyát a kedvezmény.HU "Kártyaellenőrzés" alatt ellenőrizhetik és a kártyahasználatot is rögzíthetik. Ön a kártyahasználatot a Saját fiók/Kártyahasználat részben tudja nyomon követni (azt, hogy mikor és hol használta kártyáját).

A kártyaérvényesség hologramos biztonsági matricával (év.hónap.nap) csak az egyedileg megvásárolható és egyénileg hosszabbítható kártyákon szerepel (a Kártyakibocsátó által tömegesen és egyszerre hosszabbított kártyákon nincs).

A digitális MKH logós kártya minden esetben tartalmazza a lejárati dátumot (év.hónap.nap).

Valamennyi kibocsátott kártya a Magyar Kedvezményhálózat Kártyaközpont adatbázisában nyilvántartott, amelyben a kártyaelfogadó helyek a kártyákat a használatkor ellenőrizhetik.

A kedvezmény.HU oldalon a "kártyafelmutatással" jelzéssel ellátott ajánlatokat értelemszerűen a fentiek alapján tudja igénybe venni.

Amint a Magyar Kedvezményhálózat márkajelzéssel is ellátott kártyáját megkapta, azonnal igénybe tudja venni a kártyafelmutatással elérhető kedvezményeket (külön kártyaaktiválás nélkül). Ugyanakkor a "Saját fiók" funkciók és a BonusPont vagy JutalomPont beváltással igénybe vehető vásárlási kedvezmények igénybevételéhez kártyáját a kedvezmény.HU -n regisztrálnia kell (kártyaaktiválás)!

A kártyafelmutatással vásárlási kedvezményt biztosító partnerüzleteket Magyar Kedvezményhálózat védjeggyel ellátott kirakat és/vagy pénztárgép matrica is jelzi. Az ezeken a kártyaelfogadó helyeken elérhető kedvezmények igénybevételére csak a Magyar Kedvezményhálózat védjeggyel is ellátott +Discount közösségi törzsvásárlói kártyák jogosítanak (ha van Magyar Kedvezményhálózat "almás" logós márkajelzés a kártyán).

Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! 

A Magyar Kedvezményhálózat Ügyfélszolgálata 

Telefon: +36 (20) 4-996-446 (munkanaponkon 9:00 - 15:00)
E-mail: info@kedvezmeny.hu

Szeretne Magyar Kedvezményhálózat logós kártyát vásárolni?

Keresse fel a kedvezmény.HU Shop oldalt!